În inima pitorească a Theodor Pallady, în partea de sud-est a Bucureștiului, vă așteaptă Titan4Residence, un complex rezidențial care reprezintă epitetul eleganței și confortului. Cu trei ansambluri de locuințe, fiecare în diferite stadii de finalizare, Titan4Residence este destinația perfectă pentru cei care caută o casă în care se simt cu adevărat acasă.

Ansamblurile de Succes:

  1. Strada Gura Putnei nr. 32, 34-44 (cu 176 de unități vândute) – Acest ansamblu a devenit un reper în peisajul imobiliar din zonă, atrăgând atenția celor care doresc calitate și stil.
  2. Strada Gura Calitei nr. 82-88 (cu 225 de unități vândute) – Aici, confortul și eleganța se întâlnesc într-o simfonie a bunului gust, oferind locuințe moderne și dotate cu facilități de top.
  3. Strada Gura Calitei nr. 158 (cu 151 de unități disponibile și 57 de unități vândute) – Acest ansamblu este o oportunitate fantastică pentru cei care caută un loc de poveste, cu o varietate de opțiuni disponibile.

De ce să alegeți Titan4Residence:

Contactați-ne pentru Mai Multe Detalii: Dacă doriți să aflați mai multe despre Titan4Residence sau să programați o vizită pentru a explora aceste locuințe minunate, vă rugăm să ne contactați la:

La Titan4Residence, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți căminul visurilor dumneavoastră, oferind un stil de viață elegant și confortabil. Nu așteptați – contactați-ne astăzi pentru a începe o nouă poveste de viață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *