Într-o lume în continuă schimbare, asigurarea securității și sănătății angajaților este esențială pentru orice organizație. Cu o experiență vastă în domeniul Securității și Sănătății în Muncă (SSM), Tehno Idealconsult se impune ca un partener de încredere pentru serviciile de protecția muncii în Iași.

Servicii de Protecția Muncii

Tehno Idealconsult oferă o gamă cuprinzătoare de servicii destinate creării și menținerii unui mediu de lucru sigur și sănătos. Acestea includ:

Produse de Protecția Muncii

Pe lângă serviciile de consultanță, firma oferă și o gamă variată de produse esențiale pentru prevenirea riscurilor și stingerea incendiilor:

  1. Materiale de Propaganda Vizuala – Tehno Idealconsult oferă panouri de salvare și acordare prim ajutor, panouri de interzicere, panouri de obligativitate, panouri de avertizare și semnalizare a riscului sau pericolului, precum și panouri care indică materialele și echipamentele necesare pentru prevenirea și stingerea incendiilor. Aceste materiale contribuie la conștientizarea angajaților cu privire la siguranța la locul de muncă.
  2. Mijloace Tehnice de Aparare Impotriva Incendiilor – Compania furnizează stingătoare cu pulbere presurizate permanent, stingătoare cu spumă mecanică presurizate permanent, stingătoare cu dioxid de carbon, pichete PSI, hidranți și accesorii PSI, precum și echipamente PSI. Toate acestea sunt cruciale pentru intervenția rapidă și eficientă în caz de incendiu.

Date de Contact

Dacă sunteți interesat să colaborați cu Tehno Idealconsult pentru servicii de protecția muncii sau pentru a achiziționa echipamente și materiale pentru prevenirea riscurilor și stingerea incendiilor, puteți lua legătura cu aceștia la:

Program de Lucru:

Tehno Idealconsult reprezintă un partener de încredere pentru protecția muncii în Iași, oferind servicii profesionale și produse de calitate pentru a ajuta organizațiile să creeze un mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajați. Cu o abordare dedicată și specialiști bine pregătiți, firma asigură siguranța la locul de muncă și conformitatea cu reglementările legale. Cu Tehno Idealconsult, protejarea angajaților și a mediului de muncă devine o prioritate absolută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *