Cand ne confruntam cu pierderea unei persoane dragi, avem nevoie de sprijin si asistenta in organizarea inmormantarii. Acesta este momentul in care serviciile funerare complete devin esentiale. Casa Funerara Blaj, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor funerare, va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a va ajuta in aceste momente dificile.

Consultanta Funerara

Cand va confruntati cu decesul unui membru al familiei sau al unei persoane dragi, este adesea dificil sa stiti de unde sa incepeti. Casa Funerara Blaj va ofera servicii de consultanta funerara pentru a va ghida in procesul de organizare a inmormantarii. Acesti profesionisti va pot explica pasii ce trebuie urmati, va pot ajuta sa alegeti serviciile potrivite si sa va raspunda la intrebari.

Constatare de Deces

Atunci cand un deces survine, este necesar sa se faca constatarea oficiala. Casa Funerara Blaj poate asista familia in acest proces, facilitand contactul cu autoritatile locale si asigurand ca toate actele necesare sunt completate corect.

Imbalsamare si Toaletare a Decedatului

Pentru a pregati decedatul pentru inmormantare, Casa Funerara Blaj ofera servicii de imbalsamare si toaletare. Acest proces asigura respectarea ultimelor dorinte ale persoanei decedate si ofera o prezentare adecvata pentru ceremonie.

Transport Funerar

Transportul decedatului la locul de inmormantare este un aspect crucial al serviciilor funerare. Casa Funerara Blaj va ofera servicii de transport funerar profesionale si respectuoase, pentru a asigura ca totul decurge fara probleme.

Acte Necesare Inhumarii/Incinerarii

Inhumarea sau incinerarea necesita respectarea unor reglementari legale. Casa Funerara Blaj va poate ajuta cu toate actele si documentele necesare pentru a organiza acest proces in mod legal si corect.

Furnizare Sicrie/ Cruci

Casa Funerara Blaj dispune de o gama variata de sicrie si cruci pentru a va ajuta sa alegeti cele potrivite pentru ceremonie. Acestea sunt disponibile in diferite stiluri si dimensiuni, astfel incat sa puteti onora memoria persoanei decedate intr-un mod personalizat.

Consiliere pentru Obtinerea unui Loc de Veci

Daca aveti nevoie de asistenta in obtinerea unui loc de veci, echipa noastra va poate ghida in acest proces si va poate oferi sfaturi pentru a gasi o solutie adecvata pentru nevoile dumneavoastra si ale familiei.

Manipulat si Organizare Parastas, Pomana

Casa Funerara Blaj poate ajuta la organizarea parastasului si a pomanii, asigurand un mediu respectuos si emotional in care prietenii si familia se pot aduna pentru a-si aminti persoana draga.

Servicii Funerare Complete

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Casa Funerara Blaj ofera servicii funerare complete, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la detalii. Echipa noastra se ocupa de toate aspectele, astfel incat sa puteti sa va concentrati pe imbratisarea familiei si a prietenilor.

Intocmirea Dosarului pentru Ajutorul de Inmormantare

Pe langa serviciile funerare, Casa Funerara Blaj va ajuta sa intocmiti dosarul pentru ajutorul de inmormantare, astfel incat sa puteti beneficia de sprijin financiar in aceste momente dificile.

La Casa Funerara Blaj, suntem aici pentru a va oferi sprijinul si asistenta de care aveti nevoie in momentele grele. Suntem disponibili 24 de ore pe zi, zi sau noapte, pentru a va ajuta cu toate detaliile inmormantarii. Adresa noastra este Calea Grivitei 95-97, Sector 1, Bucuresti.

Pentru mai multe informatii si pentru a discuta despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon: 0764 690 865 sau 0766 207 837. De asemenea, puteti sa ne trimiteti un email la casafunerarablaj@gmail.com sau sa vizitati website-ul nostru aici.

In aceste momente dificile, Casa Funerara Blaj va sta alaturi pentru a va ajuta sa organizati o inmormantare respectuoasa si potrivita nevoilor dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *