Cu sediul in Suceava, firma SEMINEE UNICAT DEVIS este un jucator important pe piata produselor si serviciilor din domeniul incalzirii. Specializata in furnizarea de echipamente si servicii legate de sistemele de incalzire, firma ofera o gama variata de produse si solutii pentru clienti din Suceava si din zonele invecinate.

Unul dintre aspectele semnificative ale activitatii SEMINEE UNICAT DEVIS este faptul ca se preocupa nu doar de comercializarea produselor, ci si de dezvoltarea unor servicii de calitate pentru clienti. Acest lucru implica participarea regulata a angajatilor la training-uri, ateliere de lucru si cursuri de perfectionare. Prin aceste initiative, firma se asigura ca personalul sau este mereu actualizat in ceea ce priveste cele mai noi tehnologii si tendinte din domeniul incalzirii.

Firma SEMINEE UNICAT DEVIS opereaza pe baza unor departamente clare, ceea ce asigura o gestionare eficienta a diferitelor aspecte ale afacerii. Cu o autorizatie ASFOC (Asociatia Specialistilor in Focare si Centrale Termice), compania demonstreaza angajamentul sau pentru respectarea standardelor si reglementarilor din domeniu.

Printre categoriile de produse oferite de SEMINEE UNICAT DEVIS se numara:

Accesorii: Aceasta categorie include elemente precum coturi si burlane, grile de aerisire si materiale de montaj. Aceste accesorii sunt esentiale pentru instalarea si intretinerea sistemelor de incalzire.
Cosuri de fum: Cosurile de fum sunt o parte vitala a oricarui sistem de incalzire care utilizeaza lemne sau combustibil solid. Acestea ajuta la evacuarea fumului in mod eficient si in conditii de siguranta.
Focare seminee: Daca sunteti in cautarea unui focar pentru semineu, SEMINEE UNICAT DEVIS ofera o gama larga de optiuni, de la seminee cu lemne la termoseminee.
Sobe pe lemne: Pentru cei care doresc o optiune mai compacta si eficienta pentru incalzirea locuintei, aceasta categorie include sobe pe lemne de inalta calitate.

In ceea ce priveste garantia, firma ofera variante de 2, 5 sau 10 ani, in functie de produsul achizitionat. Aceasta reflecta increderea in calitatea produselor oferite. De asemenea, firma lucreaza cu producatori de renume, precum Hitze, KaminINOX, Kawmet, Defro, Kawmet Premium si Spartherm, pentru a asigura produse de inalta calitate.

Parteneriatele sunt esentiale in industria incalzirii, si SEMINEE UNICAT DEVIS colaboreaza cu companii precum CARBEL, DEFRO HOME, Romotop, SnapLok si ASFOCH pentru a oferi optiuni si servicii suplimentare pentru clienti.

Serviciile oferite de firma SEMINEE UNICAT DEVIS sunt diverse si includ:

Montaj Sobe si Seminee: Cu expertiza in montarea semineelor din lut, cahle ceramice si proiectare 3D, firma poate oferi solutii atat pentru seminee rustice, cat si pentru cele moderne, inclusiv gratare si cuptoare.
Montaj Cosuri de Fum: Specialistii firmei pot instala cosuri de fum ceramice izolate, inox izolate si inox colorate, oferind, de asemenea, solutii pentru elementele de racordare a cosurilor de fum. Daca lucrarea necesita munca la inaltime, firma poate utiliza nacele pentru a asigura siguranta si eficienta.
Curatare Cosuri de Fum: Cu un cosar autorizat ASFOCH, SEMINEE UNICAT DEVIS ofera servicii de curatare a cosurilor de fum pentru a mentine functionalitatea si siguranta sistemului dumneavoastra de incalzire.
Carotari Beton Profesionale: Firma dispune de echipamente si experienta pentru a efectua carotari profesionale in beton, fie ca este vorba de gauri pentru ventilatoare, centrale termice sau lucrari de canalizare.

Un alt avantaj important oferit de SEMINEE UNICAT DEVIS este posibilitatea deplasarii la domiciliu in Suceava si in judetele invecinate. Acest lucru face mai accesibila expertiza lor in domeniul incalzirii pentru locuitorii din regiune.

Pentru cei interesati de preturi, firma are o gama variata de produse, cu preturi competitive. De exemplu, iata cateva exemple de preturi pentru anumite produse:

Coturi si burlane: Cot Burlan Reglabil 0-45GR 160mm – 120 lei, Cot Burlan Reglabil Universal MultiConect 4 Segmente 160mm – 225 lei.
Grila de aerisire: Grila Semineu 11×17 – 55 lei, LUFT TD 9x80x60 Grila Semineu Pe Colt – 455 lei.
Materiale de montaj: Adeziv Silicat – 69 lei, Placi De Vermiculita Izolante – Grenaisol – Pentru Constructia Semineului – 115 lei, Silicat de Calciu pentru constructia Semineului – 119 lei.
Cosuri de fum: Preturile pentru acestea pot varia in functie de cerintele specifice ale fiecarui client, asa ca se recomanda cererea unei oferte personalizate.
Seminee cu lemne: DEFRO – Focar Samota Cu Geam Drept PRIMA (Intra) XSM – 1 630 euro, Spartherm Premium A-U-70h – 49 167 lei.
Termoseminee: Focar Tip Centrala DEFRO RIVA SM 19kW – 2 606 euro, Termosemineu ALBERO 10 KW AQUASYSTEM – Usa Tip Ghilotina ALAQS 54×39.G-D – 9 105 lei.
Sobe pe lemne: Soba Kawmet P9 – 8kW EKO – 2 254 lei, Soba Fonta KAWMET Premium SPHINX S6 ECO – 13,9 KW – 9 799 lei.

Pentru a obtine informatii mai detaliate despre preturile produselor sau pentru a cere o oferta personalizata pentru montajul cosurilor de fum, va puteti contacta SEMINEE UNICAT DEVIS prin urmatoarele date de contact:

Adresa: Strada Trandafirilor, Suceava.
Adresa de email: semineeunicat@gmail.com.
Numar de telefon: 0755849149.

Programul de lucru al firmei este de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 17:00, cu inchidere in weekend (sambata si duminica).

In concluzie, SEMINEE UNICAT DEVIS este o companie de incredere, specializata in solutii de incalzire si ofera o gama variata de produse de calitate, servicii de montaj si intretinere, si are experienta in lucrul cu clientii din Suceava si din imprejurimi. Cu o gama variata de optiuni de produse, precum si cu expertiza lor in domeniul incalzirii, firma este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca sistemul de incalzire sau sa instaleze un semineu sau o soba pe lemne in locuinta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *