În inima orașului Suceava, se află SEMINEE UNICAT DEVIS, o companie de prestigiu specializată în furnizarea de servicii și produse de înaltă calitate în domeniul încălzirii și ventilației. Cu o experiență vastă, firma noastră oferă un serviciu de Cosar Autorizat, care se remarcă prin profesionalism și competență.

Cosar Autorizat ASFOCH de Încredere

Cu mândrie, menținem o autorizație ASFOCH, ceea ce certifică că toate serviciile noastre de cosit sunt efectuate în conformitate cu cele mai riguroase standarde de siguranță și eficiență. Echipa noastră de cosari autorizați este pregătită să vă ofere soluții complete pentru sistemele de ventilație și încălzire ale locuințelor.

O Gamă Variată de Produse și Servicii

SEMINEE UNICAT DEVIS oferă o gamă diversificată de produse în următoarele categorii:

  1. Accesorii: De la coturi și burlane la grile de aerisire și materiale de montaj, punem la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru instalarea și întreținerea sistemului de încălzire.
  2. Cosuri de Fum: Oferim opțiuni variate de cosuri de fum, inclusiv modele ceramice izolate, inox izolate, inox colorate și elemente de racordare, pentru a satisface toate necesitățile de ventilație ale locuinței dumneavoastră.
  3. Focare Seminee: Dacă sunteți în căutarea unui focar pentru semineu, avem modele cu lemne și termoseminee care adaugă căldură și frumusețe locuinței dvs.
  4. Sobe pe Lemne: Pentru cei care preferă sobele pe lemne, oferim o gamă variată de opțiuni, inclusiv modele de la producători de top.

Produse Durabile și Garanții Flexibile

Ne pasă de liniștea clienților noștri, de aceea oferim produse cu garanții flexibile, cu opțiuni de 2 ani, 5 ani și 10 ani, asigurându-vă de calitatea produselor noastre.

Colaborări cu Parteneri de Încredere

Lucrăm în parteneriat cu nume de încredere precum CARBEL, DEFRO HOME, Romotop, SnapLok și ASFOCH, pentru a vă aduce produse și servicii de cea mai bună calitate din industrie.

Servicii Profesionale

Echipa noastră oferă servicii profesionale de instalare a sobelor și semineelor, montarea cosurilor de fum și servicii de curățare a cosurilor de fum, toate efectuate de cosari autorizați ASFOCH. De asemenea, suntem specializați în carotări de beton profesionale pentru lucrări de construcții și instalații.

Experți în Proiectare 3D

Clienții noștri pot beneficia de servicii de proiectare 3D pentru seminee și sobe, pentru a vă ajuta să vă vizualizați proiectul înainte de a începe lucrările de instalare.

Deplasare la Domiciliu în Suceava și Împrejurimi

Suntem gata să vă oferim servicii la domiciliu nu doar în Suceava, ci și în județele învecinate.

Prețuri Atrăgătoare

Pentru a face serviciile și produsele noastre mai accesibile, oferim prețuri competitive. De exemplu, puteți achiziționa un Cot Burlan Reglabil 0-45GR 160mm la prețul de 120 lei și o Grila Semineu 11×17 la doar 55 lei.

Program Flexibil

Suntem disponibili pentru a vă servi în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00. În weekend, ne odihnim pentru a vă oferi cele mai bune servicii în zilele lucrătoare.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a beneficia de serviciile noastre de cosar autorizat și produse de înaltă calitate, ne puteți contacta la adresa de email semineeunicat@gmail.com sau la numărul de telefon 0755849149.

Cu SEMINEE UNICAT DEVIS, aveți garanția că locuința dumneavoastră va fi întotdeauna caldă, confortabilă și în siguranță. Alegeți cu încredere experții noștri pentru toate nevoile dvs. de ventilație și încălzire în Suceava și împrejurimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *