Într-o eră dominată de tehnologie, semineele electrice au devenit o soluție din ce în ce mai populară pentru încălzirea și ambianța confortabilă a locuințelor. Cu avantajele lor evidente, precum absența fumului, eliminarea necesității de lemne sau combustibili tradiționali și eficiența lor, semineele electrice sunt alegerea ideală pentru a crea o atmosferă primitoare în locuința dvs. Dacă sunteți în căutarea unor seminee electrice de înaltă calitate în Suceava, firma SEMINEE UNICAT DEVIS vă stă la dispoziție pentru a satisface toate cerințele.

Despre SEMINEE UNICAT DEVIS

SEMINEE UNICAT DEVIS reprezintă o companie cu o vastă experiență în furnizarea și instalarea semineelor și sobelor de cea mai bună calitate. Cu o echipă de profesioniști bine pregătiți și autorizați de ASFOC (Autoritatea de Supraveghere a Funcționării Obiectivelor de Construcții), SEMINEE UNICAT DEVIS vă oferă servicii și produse de top pentru încălzirea și confortul casei dumneavoastră.

Prețurile pentru unele produse includ

 1. Coturi și burlane:
  • Cot Burlan Reglabil 0-45GR 160mm – 120 lei
  • Cot Burlan Reglabil Universal MultiConect 4 Segmente 160mm – 225 lei
 2. Grile de aerisire:
  • Grila Semineu 11×17 – 55 lei
  • LUFT TD 9x80x60 Grilă Șemineu Pe Colț – 455 lei
 3. Materiale de montaj:
  • Adeziv Silicat – 69 lei
  • Plăci De Vermiculită Izolante – Grenaisol – Pentru Construcția Șemineului – 115 lei
  • Silicat de Calciu pentru construcția Șemineului – 119 lei
 4. Cosuri de fum: Prețurile pot varia în funcție de cerințe specifice. Se recomandă a cere o ofertă cu montaj inclus.
 5. Seminee cu lemne:
  • DEFRO – Focar Samota Cu Geam Drept PRIMA (Intra) XSM – 1 630 euro
  • Spartherm Premium A-U-70h – 49 167 lei
 6. Termoseminee:
  • Focar Tip Centrala DEFRO RIVA SM 19kW – 2 606 euro
  • Termoșemineu ALBERO 10 KW AQUASYSTEM – Ușă Tip Ghilotină ALAQS 54×39.G-D – 9 105 lei
 7. Sobe pe lemne:
  • Sobă Kawmet P9 – 8kW EKO – 2 254 lei
  • Sobă Fontă KAWMET Premium SPHINX S6 ECO – 13,9 KW – 9 799 lei

O Gamă Variată de Seminee Electrice

Firma SEMINEE UNICAT DEVIS vă pune la dispoziție o gamă diversificată de seminee electrice, concepute pentru a satisface cele mai exigente preferințe și necesități. Puteți alege dintr-o selecție impresionantă de stiluri, forme și dimensiuni, astfel încât să găsiți cu ușurință semineul electric care se potrivește perfect designului casei dvs. Aici veți găsi modele elegante și moderne, dar și seminee clasice sau rustice, asigurându-vă că fiecare client găsește cu ușurință ceva care să îi reflecte personalitatea.

Producători de Încredere

SEMINEE UNICAT DEVIS colaborează cu producători de renume din industrie, precum Hitze, KaminINOX, Kawmet, Defro, Kawmet Premium și Spartherm, pentru a vă aduce cele mai bune produse disponibile pe piață. Acest lucru garantează calitatea și performanța fiecărui semineu electric oferit de companie.

Echipă de Profesioniști

Cu o echipă dedicată și bine pregătită, SEMINEE UNICAT DEVIS vă oferă servicii complete de montaj, punând la dispoziție cunoștințele lor experte pentru a vă asigura că semineul ales este instalat corect și funcționează la capacitate maximă. Echipa acordă o atenție deosebită detaliilor pentru a se asigura că fiecare instalare se integrează perfect în designul general al casei dumneavoastră.

Garanție și Servicii

SEMINEE UNICAT DEVIS oferă variante flexibile de garanție, cu opțiuni de 2 ani, 5 ani și 10 ani, pentru a vă oferi liniștea și siguranța de care aveți nevoie. În plus, compania furnizează și servicii suplimentare, precum montaj de cosuri de fum, curățare cosuri de fum și carotări de beton profesionale, pentru a satisface toate cerințele dvs. legate de încălzire.

Contact și Program de Lucru

Dacă doriți să obțineți mai multe informații sau să vă consultați cu experții de la SEMINEE UNICAT DEVIS, puteți lua legătura cu aceștia la adresa de email semineeunicat@gmail.com sau la numărul de telefon 0755849149. Compania este disponibilă pentru a vă oferi asistența necesară de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00, pentru a vă ajuta să alegeți soluția potrivită pentru încălzirea și confortul casei dumneavoastră.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de încălzire modernă și eficientă pentru locuința dvs., SEMINEE UNICAT DEVIS reprezintă alegerea perfectă. Cu o gamă variată de seminee electrice, o echipă de profesioniști bine pregătiți și servicii complete, compania este gata să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un ambient confortabil și cald într-un mod modern și lipsit de efort. Contactați SEMINEE UNICAT DEVIS astăzi pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile lor excepționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *