În căutarea unei școli de șoferi de încredere în Constanța? Alegeți Școala de șoferi LPS, cu 14 ani de experiență și o echipă de instruitori auto experimentați, pentru a vă pregăti complet și profesional pentru obținerea carnetului de conducere categoria B.

Instructori Experimentați

Un aspect cheie al Școlii de șoferi LPS Constanța este echipa sa de instruitori auto cu experiență. Acești profesioniști au petrecut ani învățând arta conducătorilor auto și sunt dedicați oferirii unei pregătiri de cea mai înaltă calitate pentru toți elevii.

Pregătire Completă

Școala de șoferi LPS oferă o pregătire completă și minuțioasă pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. Programul de instruire acoperă toate aspectele esențiale, de la regulile de circulație la tehnici avansate de conducere defensivă.

Autoturisme Noi și Confortabile

Cursanții au ocazia de a învăța și exersa pe autoturisme noi și confortabile. Această dotare modernă contribuie la o experiență de învățare plăcută și eficientă.

Instruire Personalizată

La Școala de șoferi LPS, fiecare cursant beneficiază de o instruire personalizată, adaptată nivelului său de pregătire și cerințelor individuale.

Date de Contact

Adresa: Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța

Telefoane:

E-mail: office.lpstraining@gmail.com

Website: cursurilps.ro

Pentru a obține mai multe informații despre programele de pregătire, tarife sau pentru a vă înregistra la cursuri, nu ezitați să luați legătura cu Școala de șoferi LPS Constanța. Cu ajutorul lor, puteți călători în siguranță și cu încredere spre obținerea carnetului de conducere categoria B.

Alegeți Școala de șoferi LPS Constanța pentru a deveni un șofer responsabil și sigur pe drumurile orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *