Când vine vorba de obținerea carnetului de conducere sau de perfecționarea abilităților de șoferie, Școala de Șoferi LPS din Constanța se evidențiază ca alegerea ideală. Cu o experiență semnificativă de 14 ani în domeniu, această școală de șoferi se remarcă prin profesionalism, o echipă de instruitori dedicați și o instruire exhaustivă pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. Aici sunt toate detaliile importante pe care trebuie să le cunoașteți.

Instruire Profesională:

Unul dintre elementele de bază ale Școlii de Șoferi LPS este prezența unei echipe de instruitori auto cu experiență și calificați. Acești instruitori vă vor ghida pas cu pas pe parcursul pregătirii pentru carnetul de conducere, asigurându-se că dobândiți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a conduce în siguranță. Cu o abordare individualizată, fiecare student primește instrucție personalizată pentru a se potrivi nevoilor și ritmului său.

Gama Variată de Autoturisme Noi:

Pe durata instruirii, elevii au acces la o gamă variată de autoturisme noi. Acest lucru permite familiarizarea cu diverse tipuri de vehicule și adaptarea la diferite condiții de conducere. Această experiență variată contribuie la dezvoltarea încrederii în abilitățile de conducere și la pregătirea pentru orice provocare de pe drum.

Tarife pentru Ore Suplimentare:

Școala de Șoferi LPS oferă și opțiuni pentru ore suplimentare de pregătire practică. În timpul săptămânii (de luni până vineri), o sesiune de 120 de minute costă 90 LEI, cu o scurtă pauză de 10 minute după fiecare 50 de minute de conducere. În weekend (sâmbătă și duminică), aceeași sesiune are un cost de 120 LEI, cu aceeași pauză de 10 minute după fiecare 50 de minute de instruire. Această flexibilitate vă permite să vă programați în funcție de disponibilitatea personală.

Contact și Programare:

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a vă programa pentru instruire, puteți contacta Școala de Șoferi LPS din Constanța. Adresa școlii este Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța. Pentru contact, puteți suna la numerele de telefon 0723 622 590 sau 0726 315 333 sau să trimiteți un e-mail la adresa office.lpstraining@gmail.com. De asemenea, puteți găsi mai multe detalii pe site-ul web al școlii la adresa https://cursurilps.ro/.

Concluzie:

Cu o experiență de 14 ani, o echipă de instruitori auto profesioniști, o gamă variată de autoturisme și o instruire personalizată, Școala de Șoferi LPS din Constanța se impune ca alegerea ideală pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. Tarifele flexibile pentru orele suplimentare de instruire și locația convenabilă fac din această școală partenerul de încredere pentru atingerea obiectivelor legate de conducere într-un mod sigur și eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *