În căutarea unei școli de șoferi de încredere în Constanța? Cu peste 14 ani de experiență în formarea șoferilor, școala de șoferi LPS Constanța vă oferă experiență și instruire de înaltă calitate. Echipa noastră de instructori auto profesioniști vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să învățați să conduceți în condiții de siguranță și cu încredere.

Locație Centrală și Ușor Accesibilă Ne găsiți pe Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța, ceea ce face accesul ușor și convenabil. Dispunem de facilități moderne pentru a vă asigura o experiență de învățare confortabilă.

Instructori Cu Experiență și Dedicare Calitatea instruirii este cea mai mare prioritate pentru noi. Echipa noastră de instructori auto are o vastă experiență și se dedică dezvoltării abilităților dvs. de conducere. Aceștia vă vor ghida în fiecare etapă a procesului de învățare și vă vor oferi feedback util pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

Flotă Modernă de Autoturisme Pentru a vă asigura că vă familiarizați cu cele mai recente tehnologii auto și caracteristici de siguranță, punem la dispoziție o gamă diversificată de autoturisme noi și bine întreținute.

Experiență Demonstrată Cu 14 ani de experiență în pregătirea șoferilor, am avut succes în formarea a numeroși șoferi siguri și responsabili. Această experiență ne-a consolidat reputația și ne-a ajutat să dezvoltăm un program de instruire adaptabil la nivelul dvs. de experiență și încredere.

Pentru a afla mai multe despre școala de șoferi LPS Constanța, inclusiv informații despre tarife și programare, sunați la numerele de telefon 0723 622 590 sau 0726 315 333. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office.lpstraining@gmail.com. Echipa noastră este aici pentru a vă sprijini în călătoria dvs. de a deveni șoferi responsabili și încrezători.

Încredințați instruirea dvs. școlii de șoferi LPS Constanța și pregătiți-vă pentru o viață de siguranță și succes în trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *