In mijlocul peisajului pitoresc al judetului Tulcea, o companie agricola straluceste cu propria sa poveste de succes – SC ACVILA SRL. Cu o experienta ce se intinde pe parcursul a peste doua decenii, aceasta firma a devenit un punct de referinta in ceea ce priveste cultivarea, productia si prelucrarea semintelor de floarea soarelui. Cu sediul in orasul Macin, la strada Viticultori, numarul 1, aceasta companie si-a castigat cu onestitate un loc bine meritat in industria agricola a regiunii.

Fondarea si Parcursul de Succes

SC ACVILA SRL s-a nascut in 1996, cu o misiune clara de a deveni lider in productia, prelucrarea si comercializarea produselor agricole. De-a lungul anilor, compania si-a dezvoltat in mod constant operatiunile, aducand o contributie semnificativa la dezvoltarea sectorului agricol local.

Expertiza in Cultivarea Floarea Soarelui

Unul dintre punctele forte ale SC ACVILA SRL este specializarea sa in cultivarea si prelucrarea semintelor de floarea soarelui. Cu o echipa de experti agricoli dedicati si cu o experienta vasta, firma s-a axat pe obtinerea de seminte de inalta calitate. Aceste seminte sunt apoi prelucrate cu grija pentru a produce ulei vegetal de cea mai inalta calitate, alaturi de alte produse derivate.

Controlul Calitatii si Siguranta Alimentara

Calitatea produselor este o prioritate centrala pentru SC ACVILA SRL. Fiecare etapa a procesului de productie este atent monitorizata pentru a se asigura ca produsele sunt de cea mai buna calitate. Procesele de prelucrare sunt realizate cu ajutorul celor mai moderne echipamente si tehnologii, asigurand respectarea standardelor de mediu si a sigurantei alimentare.

Contributia la Comunitate

SC ACVILA SRL nu este doar o companie agricola de succes, ci si un pilon al comunitatii locale. Oferind locuri de munca pentru locuitorii din zona si sprijinind agricultorii locali, firma contribuie la cresterea economica a regiunii si la dezvoltarea durabila a agriculturii.

Contact

Pentru mai multe informatii despre SC ACVILA SRL din Tulcea, puteti sa-i contactati la:

Adresa: Tulcea, Macin, strada Viticultori, numarul 1
Telefon: 0240573181
E-mail: sc.acvila.srl@gmail.com

Cu o istorie impresionanta si o misiune dedicata calitatii si dezvoltarii durabile, SC ACVILA SRL este un exemplu remarcabil de succes in industria agricola din Tulcea si din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *