În regiunea pitorească Tulcea din România, SC ACVILA SRL este o prezență notabilă în industria agricolă, concentrându-se asupra cultivării, producției, prelucrării și comercializării semințelor de floarea soarelui. Cu o experiență de peste două decenii, această companie și-a consolidat reputația ca furnizor de semințe de înaltă calitate, aducând o contribuție semnificativă la dezvoltarea industriei agricole și alimentare.

Cultivarea Floarea Soarelui

Cultivarea semințelor de floarea soarelui este inima activității SC ACVILA SRL. Această cultură versatilă, cunoscută sub denumirea științifică Helianthus annuus, găsește aplicații variate, de la producția de ulei vegetal până la industria alimentară.

Producția și Prelucrarea

Compania nu se oprește doar la etapa de cultivare; ea se implică cu determinare și în producția și prelucrarea semințelor de floarea soarelui. Acest proces de prelucrare este esențial pentru obținerea unui ulei de floarea soarelui de cea mai înaltă calitate, apreciat pentru aroma sa bogată și valoarea sa nutritivă. Procesul de prelucrare asigură separarea semințelor de floarea soarelui de restul plantei, garantând un produs pur și sănătos.

Comercializarea Produselor Agricole

SC ACVILA SRL nu se limitează la producția și prelucrarea semințelor, ci are și un rol important în comercializarea produselor agricole. Acest lucru include distribuția semințelor de floarea soarelui în industria alimentară și în producția de ulei vegetal, asigurându-se că produsele lor ajung la consumatori în cea mai bună formă.

Informații de Contact

Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre SC ACVILA SRL sau să stabiliți o colaborare, puteți lua legătura cu ei la adresa din Tulcea:

Adresa: Tulcea, Măcin, str. Viticultori, nr. 1

Telefon: 0240/573181

Email: sc.acvila.srl@gmail.com

Website: https://acvila-seminte.ro/

Această companie din Tulcea și-a asumat un angajament serios față de producția de semințe de floarea soarelui de cea mai înaltă calitate și a devenit un jucător semnificativ în industria agricolă și alimentară a României. Cu o experiență îndelungată și o prezență puternică pe piață, SC ACVILA SRL oferă produse agricole apreciate în industria alimentară și în producția de ulei vegetal. Dacă sunteți în căutarea produselor de cea mai bună calitate din acest domeniu, nu ezitați să-i contactați pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *