În anul 1953, frații Ismail Sahin și Ibrahim Sahin au pus bazele unei companii remarcabile, Sahinler, care a devenit o prezență importantă în industria prelucrării metalelor. De la producția inițială de mașini textile și mașini de cusut, firma și-a extins treptat portofoliul pentru a include mașini de găurit, fierăstraie și ciocane pneumatice de forjat. Cu o experiență de peste 70 de ani, Sahinler este sinonim cu tradiția, calitatea și inovația în industria prelucrării metalelor.

Mașina de Roluit Tablă Sahinler

Unul dintre produsele de vârf oferite de Sahinler este mașina de roluit tablă. Acest echipament de înaltă performanță este proiectat pentru a transforma plăcile de metal în role cu precizie extraordinară și eficiență sporită. Gama variată de modele disponibile vă oferă posibilitatea de a selecta echipamentul ideal pentru cerințele dvs.

Iată câteva caracteristici remarcabile ale mașinilor de roluit tablă Sahinler:

Cum să Ne Contactați

Pentru a intra în contact cu firma Sahinler sau pentru a obține mai multe informații despre produsele lor, vă rugăm să utilizați următoarele date de contact:

Contact Internațional:

Contact în România:

Sahinler este alegerea evidentă pentru cei care caută mașini de prelucrare a metalelor de înaltă calitate, bazate pe o tradiție solidă și experiență vastă. Cu mașina de roluit tablă Sahinler, aveți certitudinea că veți obține performanțe excelente în prelucrarea metalelor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *