Cu o istorie de peste sase decenii, Sahinler Metal s-a impus ca un nume de referinta in industria prelucrarii metalelor. Cu sediul central inBalkan Mahallesi Mumin Gencoglu Caddesi No:14 16285 Nilufer , BURSA Turcia, si o prezenta semnificativa in Romania, compania se evidentiaza prin produsele sale de inalta calitate si serviciile de exceptie, furnizand solutii inovatoare pentru clientii din intreaga lume.

Unul dintre atuurile definitorii ale Sahinler Metal este gama sa variata de masini de roluit tabla, esentiale in industria constructiilor, prelucrarea metalelor si productia de structuri metalice. Compania ofera solutii de prelucrare a metalelor care se remarca prin eficienta si calitate superioara, fie ca este vorba de masini pentru metale subtiri sau de echipamente pentru prelucrarea metalelor groase.

Sahinler Metal acorda o atentie deosebita inovatiei si dezvoltarii tehnologice continue. Cu o echipa de ingineri talentati si dedicati, compania se angajeaza sa dezvolte in mod constant produse si tehnologii noi pentru a raspunde cerintelor mereu schimbatoare ale pietei.

Cu o retea de distributie bine pusa la punct si echipe specializate in asistenta tehnica, Sahinler Metal asigura ca echipamentele furnizate clientilor functioneaza la parametri optimi si sunt intotdeauna pregatite sa faca fata cerintelor de productie.

Pentru a intra in contact cu Sahinler Metal si pentru a obtine informatii detaliate despre produsele si serviciile oferite, puteti vizita site-ul oficial al companiei la www.sahinlermetal.com. Pentru a discuta cu reprezentantii lor, puteti apela la numarul de telefon +90 (224) 470 01 58 sau sa le scrieti la adresa de email info@sahinlermetal.com.

Pentru clientii din Romania, firma are o locatie la Sos. Centura, nr. 45, comuna Chiajna, judetul Ilfov, si poate fi contactata la numarul de telefon +(40) 21-448-04-66 sau prin email la adresa info@sahinler.ro.

Sahinler Metal ramane un nume respectat in industria de prelucrare a metalelor, oferind solutii avansate si inovatoare pentru companiile din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *