Cu o istorie impresionantă care se întinde până în 1953, frații Ismail Sahin și Ibrahim Sahin au fondat această companie, evoluând de la producția de mașini textile și mașini de cusut la specializarea în mașini de prelucrare a metalelor.

Produse de Excepție

Sahinler se remarcă prin gama sa variată de mașini de roluit tablă, proiectate pentru a satisface cerințele complexe ale industriei de prelucrare a metalelor. Compania se bucură de recunoaștere datorită calității și inovației produselor sale, câștigând încrederea clienților din întreaga lume.

În portofoliul lor de produse se regăsesc, printre altele, mașini de găurit, fierăstraie și ciocane pneumatice de forjat. Cu toate acestea, specializarea lor în rolarea tablei metalice reprezintă unul dintre punctele de forță.

Date de Contact și Modalități de Contact

Sahinler își are sediul central în Turcia, cu date de contact importante:

Adresă: Balkan Mahallesi Mumin Gencoglu Caddesi No:14 16285 Nilufer / Bursa Număr de telefon: +90 (224) 470 01 58 Adresă de e-mail: info@sahinlermetal.com

De asemenea, firma are o prezență în România, cu datele de contact de mai jos:

Adresă: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov Număr de telefon: +(40) 21-448-04-66 Adresă de e-mail: info@sahinler.ro

Sahinler este pregătită să vă ofere mașini de roluit tablă de cea mai înaltă calitate, să răspundă întrebărilor dvs. și să vă asiste în alegerea echipamentului potrivit pentru nevoile dvs. Cu o experiență vastă în industrie, Sahinler reprezintă un partener de încredere pentru companiile din industria de prelucrare a metalelor la nivel global.

Dacă sunteți în căutarea de mașini de roluit tablă sau alte echipamente de prelucrare a metalelor, firma Sahinler este alegerea ideală pentru a vă satisface cerințele și pentru a beneficia de precizie și calitate superioară în prelucrarea metalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *