Cu o experiență de peste trei decenii în domeniul impermeabilizării și hidroizolării, S.C. REXIMACO S.R.L. se remarcă ca o prezență de referință în industrie. Înființată în 1992, această companie și-a construit un renume solid bazat pe tehnologia proprie și produse de calitate superioară, oferind soluții inovatoare pentru protecția și prelungirea duratei de viață a infrastructurilor din beton și cărămidă.

Experiența în Impermeabilizarea betonului și Hidroizolarea subsolului

S.C. REXIMACO S.R.L. a dezvoltat o competență deosebită în impermeabilizarea și hidroizolarea infrastructurilor, punând un accent special pe protejarea acestora împotriva apelor subterane, a apei freatice și a substanțelor chimice, inclusiv a produselor petroliere. Cu o istorie de peste 30 de ani în acest domeniu, firma este recunoscută ca un lider în industrie, oferind o gamă variată de servicii, printre care se numără:

1. Studii de Umiditate pentru Clădiri Vechi: S.C. REXIMACO S.R.L. dispune de experți specializați pentru a evalua și soluționa problemele de umiditate întâlnite în clădirile cu ziduri din cărămidă, piatră și alte materiale.

2. Lucrări de Impermeabilizare și Hidroizolare: Utilizând tehnologie proprie și produse de înaltă calitate, compania oferă servicii de impermeabilizare eficiente pentru infrastructuri din beton și cărămidă, asigurând protecție împotriva infiltrării apei și a substanțelor chimice dăunătoare.

3. Aditivarea Betonului pentru Impermeabilizare: S.C. REXIMACO S.R.L. furnizează soluții personalizate pentru a crește rezistența betonului la apă și substanțe agresive, prelungind astfel durata de viață a structurilor.

4. Etanșarea Rosturilor de Turnare și Rosturilor de Dilatație: Prin intermediul produselor elastice de înaltă calitate, compania realizează etanșarea eficientă a rosturilor de dilatație și a celor de turnare, prevenind infiltrarea apei.

5. Etanșarea Structurilor Îngropate din Beton: S.C. REXIMACO S.R.L. oferă soluții pentru etanșarea eficientă a structurilor îngropate din beton, care sunt supuse la presiune hidrostatică.

6. Tratarea Igrasiei: Compania deține expertiză în soluționarea problemelor de igrasie care afectează zidurile din cărămidă, piatră, paiantă și alte materiale, contribuind astfel la protejarea integrității construcțiilor.

7. Aplicații Poliuretanice: S.C. REXIMACO S.R.L. oferă soluții de poliuretan pentru impermeabilizarea teraselor, balcoanelor și atticurilor, asigurând izolarea eficientă împotriva factorilor de mediu.

Portofoliu Bogat de Proiecte de Success

Unul dintre pilonii reușitei S.C. REXIMACO S.R.L. este portofoliul său impresionant de proiecte finalizate. Aici se includ proiecte rezidențiale, comerciale și industriale de amploare, precum „Residence 21”, „Veranda Mall”, „Centrul Logistic Renault”, „Magazinul de Mobila IKEA – Theodor Pallady”, „Complex Birouri Landmark”, „Residence Politehnica”, „Imobil Birouri și Servicii Lake View”, „Biserica Mănăstirii Popauti” și „Facultatea de Chimie Polizu”, doar pentru a menționa câteva dintre ele. Aceste proiecte reprezintă mărturii ale calității serviciilor și expertizei S.C. REXIMACO S.R.L.

Produse de Încredere

S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă variată de produse pentru impermeabilizare și hidroizolare. Produsele XYPEX, de exemplu, se disting prin durabilitatea lor de peste 25 de ani, demonstrând eficiența lor în timp. Compania pune, de asemenea, la dispoziție produse de etanșare a rosturilor de turnare (HYDROBENT) și produse de etanșare a rosturilor de dilatație (HYPERSEAL EXPERT-150).

Contact și Informații Utile

Pentru a beneficia de expertiza și serviciile oferite de S.C. REXIMACO S.R.L., puteți să-i contactați la adresa Str. Stoica Ludescu Nr. 40, București, sau prin intermediul numărului de telefon 0212225961. Dacă doriți să obțineți mai multe detalii sau să adresați întrebări specifice, puteți să-i contactați prin adresa de email: office@reximaco.ro.

Programul de lucru al companiei este de Luni până Vineri, între orele 9.00 și 18.00. De asemenea, puteți utiliza formularul de contact disponibil pe site-ul oficial al firmei pentru a trimite întrebări sau solicitări specifice: Formular de Contact.

S.C. REXIMACO S.R.L. este dedicată protejării și prelungirii duratei de viață a infrastructurilor din beton și cărămidă, oferind soluții inovatoare și produse de încredere pentru impermeabilizare, hidroizolare și tratarea igrasiei. Cu un portofoliu impresionant de proiecte reușite și o echipă de experți dedicați, această companie este partenerul de încredere pentru proiectele de construcție și întreținere a clădirilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *