Aspectul sânilor poate juca un rol semnificativ în încrederea și stima de sine a fiecărei femei. Pentru femeile care își doresc să își îmbunătățească aspectul sânilor, chirurgia estetică oferă opțiuni personalizate pentru a obține rezultate dorite. Acest articol explorează în profunzime procedura de ridicare și mărire a sânilor și prezintă serviciile oferite de doctorul Luminița Banacu, un medic primar cu o vastă experiență în chirurgia estetică.

Despre Dr. Luminița Banacu

Cu o carieră în chirurgia estetică începând din 2004, doctorul Luminița Banacu se remarcă ca medic primar cu o expertiză vastă în domeniu. Ea se specializează într-o gamă variată de proceduri chirurgicale estetice, inclusiv augmentarea sânilor. Este un nume de încredere pentru femeile care doresc să-și îmbunătățească aspectul sânilor și să își recâștige încrederea în sine.

Procedura de Ridicare și Mărire a Sânilor

Procedura de ridicare și mărire a sânilor este o intervenție chirurgicală care combină două tehnici pentru a obține rezultate notabile. Această procedură este potrivită pentru femeile care se confruntă cu probleme precum sâni căzuți, pierderea de volum și sâni asimetrici. Iată câteva aspecte cheie ale acestei proceduri:

1. Ridicare a Sânilor: Cunoscută și sub denumirea de mastopexie, această parte a procedurii implică îndepărtarea excesului de piele și reconfigurarea sânilor pentru a le conferi o formă mai fermă și mai ridicată.

2. Mărire a Sânilor: Mărirea sânilor, sau augmentarea mamară, implică utilizarea implanturilor mamare pentru a adăuga volum și plinătate sânilor.

Când Să Alegeți Această Procedură?

Procedura de ridicare și mărire a sânilor este o opțiune pentru:

Date de Contact și Locații

Pentru a discuta în detaliu și a stabili dacă sunteți candidată potrivită pentru procedura de ridicare și mărire a sânilor, vă puteți contacta clinica doctorului Luminița Banacu prin:

Clinica doctorului Luminița Banacu are mai multe locații, inclusiv:

  1. Centrul de Diagnostic și Tratament Victor Babeș: Sos. Mihai Bravu nr 281, București.
  2. Clinica EstetLaser: Strada Calusei nr 11, sector 2, București.
  3. Clinica Slimart: Calea Floreasca 91-111, sector 1, București.

Înainte de a lua o decizie, este important să programați o consultație cu Dr. Luminița Banacu pentru a discuta obiectivele, eligibilitatea și a înțelege pe deplin procedura, riscurile și beneficiile acesteia.

În concluzie, procedura de ridicare și mărire a sânilor poate fi o modalitate eficientă de a obține o siluetă perfectă și de a recâștiga încrederea în sine. Cu experiența sa vastă și reputația solidă, Dr. Luminița Banacu vă poate ghida în această călătorie către îmbunătățirea aspectului sânilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *