În lumea construcțiilor civile, o companie care se ridică la nivelul de excelență și inovație este RC Beton Bau. Cu o prezență activă în România și Germania, această firmă de construcții s-a remarcat prin proiecte diverse și calitatea serviciilor oferite.

Despre RC Beton Bau

RC Beton Bau este o companie de construcții cu un portofoliu extins de servicii. Cu o echipă de profesioniști dedicați și o experiență solidă în domeniu, firma oferă următoarele servicii:

  1. Construcție de Clădiri Rezidențiale: RC Beton Bau a contribuit la realizarea unor ansambluri rezidențiale impresionante, precum blocuri și case de locuit, în Germania și România. Aceste proiecte se disting prin designul lor modern și calitatea construcției.
  2. Construcție de Clădiri Nerezidențiale: Firma este implicată în construcția de instituții importante, cum ar fi școli, spitale și săli de spectacole. Aceste clădiri sunt construite cu un accent deosebit pe siguranță, durabilitate și funcționalitate.
  3. Activități de Inginerie și Consultanță Tehnică: RC Beton Bau oferă servicii de consultanță tehnică pentru a ajuta clienții să dezvolte proiecte de construcții solide și eficiente din punct de vedere tehnic. Echipa de experți este aici pentru a ghida fiecare pas al proiectului.
  4. Dirigentie de Șantier: Cu o gestionare profesională a șantierului, RC Beton Bau se asigură că fiecare proiect este livrat la timp și în buget. Acest lucru presupune coordonarea tuturor aspectelor legate de construcție, de la aprovizionare la gestionarea forței de muncă.

Realizări deosebite în Germania

RC Beton Bau s-a distins prin finalizarea cu succes a unor proiecte semnificative în Germania. Iată câteva dintre acestea:

  1. Pandion Soul, Anzinger Straße, München: Un proiect impresionant desfășurat între iunie 2022 și mai 2023, cu o valoare de 2.062.000,00 €. Acesta a fost un proiect care a necesitat atenție la detalii și expertiză.
  2. Wohnanlage Emmering, Dr. Rank-Straße, Emmering: O altă realizare notabilă din februarie 2021 până în noiembrie 2021, cu o valoare de 1.050.000,00 €. Acest proiect a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea infrastructurii locuințelor în regiune.
  3. Grundschule GMS Rainbrunnen, Raibrunnenstraße, Schorndorf: Un alt proiect cu succes, desfășurat între martie 2021 și septembrie 2021, cu o valoare de 380.000,00 €. Construcția școlilor este esențială pentru comunități și acest proiect a fost un exemplu strălucit.

Contribuții remarcabile în România

RC Beton Bau nu a uitat nici de piața din România, contribuind semnificativ la dezvoltarea infrastructurii rezidențiale. Iată două proiecte notabile:

  1. Construcția a 3 Case Individuale, Miroslava: Acest proiect a fost realizat între iulie 2022 și decembrie 2022, cu o valoare de 750.000,00 €. RC Beton Bau a contribuit la construcția locuințelor de calitate pentru familiile din Miroslava.
  2. Ansamblul Rezidențial „Sky-Land Residence”, Păun, Iași: Acest ansamblu rezidențial a fost realizat în perioada martie 2019 – decembrie 2021, cu o valoare de 900.000,00 €. Acest proiect a adus o contribuție semnificativă la diversificarea ofertei de locuințe din Iași.

Parteneri de încredere

RC Beton Bau se mândrește cu parteneriate solide, care au contribuit la succesul său. Josef Hebel, MAUSS, HANS HOLZNER, WACKER BAU, TAUBER BAU și alții au fost parteneri de încredere în diverse proiecte.

Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre proiectele viitoare, puteți lua legătura cu RC Beton Bau la următoarele date de contact:

RC Beton Bau reprezintă un exemplu strălucit de excelență în industria construcțiilor civile, iar echipa sa pasionată și experiența sa vastă în domeniu îl recomandă drept un partener de încredere pentru proiectele dvs. de construcție. Cu o istorie solidă de proiecte de succes și o rețea de parteneri de încredere, această companie are tot ceea ce este necesar pentru a transforma ideile în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *