Provence, bijuteria ascunsă a sud-estului Franței, vă invită la o incursiune în peisaje încântătoare, istorie fascinantă și cultură bogată. Alături de TOTAL REISEN & JAGD, vă propunem un ghid exhaustiv pentru circuite turistice, evidențiind cele 10 destinații unice care conferă Provencei farmecul său distinct.

Provence în Detaliu: Cele 10 Atracții de Top

 1. Câmpurile de Lavandă din Valensole: În lunile iunie și iulie, Provence se transformă într-un spectacol de nuanțe mov și arome dulci provenite de la câmpurile de lavandă din Valensole.
 2. Orașul Avignon și Palatul Papal: Cu străzi pavate și arhitectură medievală, Avignon vă îmbie la o călătorie în timp, iar Palatul Papal dezvăluie istoria sa măreață.
 3. Gorges du Verdon: Cunoscut și sub numele de „Grand Canyon-ul Europei,” acest defileu uimitor vă oferă priveliști dramatice și oportunități de aventură în natură.
 4. Aix-en-Provence: Un oraș elegant, cu piețe animale și străduțe înguste, care emană rafinament și vitalitate culturală.
 5. Abbazia Senanque: Ascunsă printre câmpurile de lavandă, această mănăstire cisterciană din secolul al XII-lea emană o atmosferă de liniște și frumusețe.
 6. Roussillon și Carriere de Lumières: Roussillon, cu nuanțele sale de ocru, și Carriere de Lumières, cu spectacolul său de lumină și sunet, adaugă o notă artistică călătoriei voastre.
 7. Marché Provençal în Apt: O explozie de arome și culori locale, această piață vă oferă o experiență autentică a vieții de piață provențală.
 8. Muzeul Calisson și Fabrica de Săpun de la Marseille: O incursiune captivantă în bucatele Provencei și în procesul tradițional de producție a săpunului.
 9. Vila Ephrussi de Rothschild în Saint-Jean-Cap-Ferrat: O bijuterie arhitecturală într-un decor idilic, cu grădini luxuriante și vederi panoramice uimitoare.
 10. Satul Gordes: Cu străzi pietruite și arhitectură medievală, Gordes este un loc autentic care vă încântă cu atmosfera sa pitorească.

Deliciile Provence: Bucătăria și Vinurile

În timpul circuitelor voastre, nu ratați:

Suveniruri Autentice: Păstrați Amintirea cu Stil

Explorați pentru a găsi:

 • Piețele de Artizanat: Locuri pline de bijuterii, ceramică și alte opere de artă create de mâini talentate.
 • Magazinele de Lavandă: Alegeți suveniruri cu arome de lavandă, precum uleiuri esențiale și săpunuri, pentru a vă aduce aminte de Provence.

Contactați-ne pentru a Împlini Visul Vostru în Provence

TOTAL REISEN & JAGD este aici pentru a vă ghida în această călătorie prin Provence. Pentru rezervări și informații, sunați-ne la 40.21.210.22.42 sau scrieți-ne la sediutotal@yahoo.com. Vă așteptăm la adresa Sos Stefan cel Mare, nr 36, bl 30B, parter, sector 2, București, între orele 09:00-17:00, de luni până vineri. Alăturați-vă nouă pentru a descoperi farmecul Provencei și a crea amintiri de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *