În inima Piteștiului, te poți bucura acum de autentica bucătărie italiană cu serviciul de livrare oferit de SAPORI ITALIA G & C SRL. Cu o selecție variată de preparate, de la pizza și paste la salate și multe altele, suntem aici pentru a-ți aduce experiența culinară italiană direct la ușa ta.

Date de contact:

Bucură-te de Deliciile Italiei la Tine Acasă

Când simți nevoia de o pizza adevărat italiană în Pitești, nu mai este nevoie să cauți. Oferim opțiuni pentru toate preferințele, de la pizza de 32cm pentru o gustare rapidă, la pizza de 60cm pentru o masă în familie. În plus, meniul nostru include și ciabatta, sandwichuri, paste, salate, sosuri, topinguri și o varietate de băuturi pentru a completa experiența culinară.

Pizza Autentică cu Ingrediente Proaspete

Secretele gustului nostru autentic constau în utilizarea ingredientelor de cea mai bună calitate și a rețetelor italiene tradiționale. Fie că optezi pentru pizza Margherita, pizza Pepperoni sau Pizza Quattro Formaggi, fiecare mușcătură te duce în călătoria gustului prin Italia.

Livrare Rapidă și Eficientă

Suntem conștienți de importanța timpului tău, de aceea oferim un serviciu de livrare rapid și eficient. Plasează comanda, iar noi ne vom asigura că pizza ta ajunge la tine caldă și proaspătă, pentru ca tu să te bucuri de ea în confortul casei tale.

Oferte Speciale și Promoții

Pe lângă meniul bogat, avem întotdeauna promoții și oferte speciale pentru a-ți face experiența noastră culinară și mai atrăgătoare. Urmează-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte și pentru a beneficia de reduceri exclusive.

Te invităm să ne suni la 0770864679 sau să ne vizitezi la adresa Calea Craiovei 109, Pitești pentru a te bucura de aromele Italiei chiar la tine acasă. Te așteptăm cu brațele deschise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *