Intr-o epoca in care siguranta impotriva incendiilor este o prioritate, MIMA SMOKE OUT S.R.L. se distinge ca un furnizor de servicii de top, specializat in solutii avansate pentru stins incendii si evacuare eficienta a fumului si caldurii. Cu o experienta vasta si o dedicare ferma pentru calitate, compania se axeaza pe trapele de fum, produse de inalta performanta care reflecta angajamentul lor pentru siguranta.

Cu sediul in Romania, MIMA SMOKE OUT S.R.L. s-a specializat in proiectarea, constructia si intretinerea tehnica a sistemelor NSHEV (Natural Smoke and Heat Exhaust Ventilators), avand ca scop gestionarea incendiilor si asigurarea evacuarii eficiente a fumului si caldurii in situatii de urgenta. Echipa de experti cu o experienta de peste 20 de ani in constructii industriale si civile ofera solutii personalizate conforme celor mai inalte standarde de siguranta.

Produse de Eleganta Tehnica: Trapele de Fum TP1500 si TP3000

MIMA SMOKE OUT S.R.L. se remarca prin produsele lor de calitate superioara, cu un accent special pe trapele de fum TP1500 si TP3000. Aceste trape pneumatice sunt esentiale pentru controlul incendiilor si evacuarea eficienta a fumului. Iata cateva caracteristici cheie ale acestor produse:

Eficienta in Evacuarea Fumului: Trapele de fum TP1500 si TP3000 sunt proiectate pentru evacuarea rapida si eficienta a fumului si caldurii generate in caz de incendiu, minimizand astfel riscurile si daunele asociate incendiilor.

Functionare Automata si Manuala: Aceste trape sunt echipate cu sisteme de control care permit functionarea automata in caz de incendiu si ofera control manual, asigurand flexibilitate maxima in gestionarea situatiilor de urgenta.

Certificari si Standarde de Excelenta: MIMA SMOKE OUT S.R.L. se mandreste cu certificarea CE, conform standardelor europene EN12101-2, garantand calitatea si conformitatea produselor lor cu cele mai recente reglementari.

Servicii de Incredere pentru Siguranta Continua

MIMA SMOKE OUT S.R.L. nu se opreste doar la furnizarea de produse de calitate. Compania ofera, de asemenea, servicii esentiale pentru a asigura siguranta continua a cladirilor. Aceste servicii includ:

Evaluare si Modernizare a Proiectelor si Sistemelor Existente: Echipa de experti a companiei ofera servicii de evaluare si modernizare a sistemelor de aparare impotriva incendiilor existente, aducandu-le in concordanta cu reglementarile actuale.

Servicii de Intretinere Anuala: Conform standardelor europene EN 12101-2 si altor reglementari relevante, MIMA SMOKE OUT S.R.L. furnizeaza servicii de intretinere anuala pentru sistemele NSHEV, asigurand functionarea lor optima.

Autorizatie IGSU: Compania detine autorizatie de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de evacuare a fumului, garantand conformitatea cu normele de siguranta.

Contact si Informatii Aditionale

Pentru solutii de evacuare a fumului de incredere care asigura siguranta in caz de incendiu, MIMA SMOKE OUT S.R.L. este alegerea potrivita. Pentru mai multe informatii sau pentru a discuta despre proiectele dvs., nu ezitati sa-i contactati la:

Adresa de Email: office@mima-trapefum.ro
Numar de Telefon: +40 731 365 367
Orar de Lucru: Luni – Vineri: 08:00 – 18:00; Sambata – Duminica: Inchis

Cu produse de varf, o experienta solida si angajament pentru siguranta, MIMA SMOKE OUT S.R.L. este partenerul de incredere pentru solutii de evacuare a fumului care protejeaza cladirile si vietile. Alegeti trapele de fum de la MIMA SMOKE OUT S.R.L. pentru un nivel sporit de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *