Într-o lume în care securitatea împotriva incendiilor este o prioritate fundamentală, MIMA SMOKE OUT S.R.L. se remarcă ca o companie de top, specializată în soluții avansate de stingere a incendiilor și evacuare eficientă a fumului și căldurii. Cu o experiență bogată și un angajament fără echivoc pentru calitate, firma se concentrează pe trapele de fum, produse de excepție care ilustrează pasiunea lor pentru siguranță.

Cu sediul în România, MIMA SMOKE OUT S.R.L. s-a specializat în proiectarea, construcția și întreținerea tehnică a sistemelor NSHEV (Natural Smoke and Heat Exhaust Ventilators), cu scopul de a face față incendiilor și de a asigura evacuarea rapidă a fumului și căldurii în cazuri de urgență. Cu o echipă de experți cu peste 20 de ani de experiență în construcții industriale și civile, compania oferă soluții personalizate care răspund celor mai înalte standarde de siguranță.

Produse de Eleganță Tehnică: Trapele de Fum TP1500 și TP3000

MIMA SMOKE OUT S.R.L. se face remarcată prin produsele lor de înaltă calitate, cu un accent special pe trapele de fum TP1500 și TP3000. Aceste trape pneumatice sunt esențiale pentru controlul incendiilor și evacuarea eficientă a fumului. Iată câteva caracteristici esențiale ale acestor produse:

  1. Eficiență în Evacuarea Fumului: Trapele de fum TP1500 și TP3000 sunt proiectate pentru a evacua rapid și eficient fumul și căldura generate în caz de incendiu, contribuind la minimizarea riscurilor și a daunelor cauzate de incendii.
  2. Funcționare Automată și Manuală: Aceste trape sunt echipate cu sisteme de control care permit atât funcționarea automată în situații de incendiu, cât și controlul manual, oferind astfel o flexibilitate maximă în gestionarea situațiilor de urgență.
  3. Certificări și Standarde de Excelență: MIMA SMOKE OUT S.R.L. se mândrește cu certificarea CE, conform standardelor europene EN12101-2, garantând calitatea și conformitatea produselor lor cu cele mai recente reglementări.

Servicii de Încredere pentru Siguranță Continuă

MIMA SMOKE OUT S.R.L. nu se limitează doar la furnizarea de produse de calitate. Compania oferă, de asemenea, servicii esențiale pentru a asigura siguranța continuă a clădirilor. Aceste servicii includ:

  1. Evaluare și Modernizare a Proiectelor și Sistemelor Existențe: Echipa de experți a companiei oferă servicii de evaluare și modernizare a sistemelor de apărare împotriva incendiilor existente, pentru a le aduce în concordanță cu reglementările actuale.
  2. Servicii de Întreținere Anuală: Conform standardelor europene EN 12101-2 și altor reglementări relevante, MIMA SMOKE OUT S.R.L. furnizează servicii de întreținere anuală pentru sistemele NSHEV, asigurând funcționarea lor optimă.
  3. Autorizație IGSU: Compania are autorizație de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de evacuare a fumului, garantând astfel conformitatea cu normele de siguranță.

Contact și Mai Multe Informații

Pentru soluții de evacuare a fumului de încredere care asigură siguranța în situații de incendiu, MIMA SMOKE OUT S.R.L. este alegerea potrivită. Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre proiectele dvs., nu ezitați să-i contactați la:

  • Adresă de Email: office@mima-trapefum.ro
  • Număr de Telefon: +40 731 365 367
  • Orar de Lucru: Luni – Vineri: 08:00 – 18:00; Sâmbătă – Duminică: Închis

Cu produse de înaltă calitate, o vastă experiență și angajament pentru siguranță, MIMA SMOKE OUT S.R.L. este partenerul de încredere pentru soluții de evacuare a fumului care protejează clădirile și viețile. Alegeți trapele de fum de la MIMA SMOKE OUT S.R.L. pentru un nivel sporit de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *