Atunci cand vine vorba de a crea un mediu confortabil si placut in locuinte si spatii comerciale, Mikron Proiect este partenerul pe care va puteti baza. Cu o experienta vasta de peste doua decenii in domeniul climatizarii, Mikron Proiect s-a impus ca lider in judetul Salaj si in imprejurimi.

Istoria noastra

Infiintata in 1993, Mikron Proiect a crescut constant pentru a raspunde nevoilor diversificate ale clientilor. Echipa noastra de specialisti pasionati dezvolta solutii personalizate pentru fiecare proiect, asigurand un confort termic excelent.

Gama Noastra de Servicii

Mikron Proiect se concentreaza pe proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de climatizare. Portofoliul nostru acopera o gama variata de optiuni, de la solutii conventionale la cele mai noi tehnologii. Echipa noastra lucreaza indeaproape cu clientii pentru a dezvolta solutii personalizate, adaptate nevoilor individuale.

Valorile Noastre

Profesionalismul, inovatia si satisfactia clientilor stau la baza Mikron Proiect. Cu o echipa de ingineri cu experienta si tehnicieni bine pregatiti, ne dedicam oferirii serviciilor de cea mai inalta calitate.

Contactati-ne

Pentru a afla mai multe despre Mikron Proiect, va invitam sa ne vizitati in comuna Crasna, judetul Salaj. Ne puteti suna la numerele de telefon 0725 066 559 sau 0725 544 950 sau sa ne scrieti la adresa de email office@mikronproiect.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *