Cu o prezenta robusta in domeniul proiectarii instalatiilor de incalzire care se intinde pe parcursul a peste doua decenii, Mikron Proiect si-a deschis usile in anul 1993, in pitoreasca localitate Crasna din judetul Salaj. Echipa dedicata de specialisti a consolidat reputatia companiei ca un nume de incredere in industria instalatiilor de incalzire.

Mikron Proiect ofera servicii de proiectare personalizate pentru o gama diversificata de sisteme de incalzire. Cu o concentrare solida pe eficienta si inovatie, firma furnizeaza solutii adaptate nevoilor specifice ale clientilor. Indiferent daca este vorba despre proiectarea instalatiilor de incalzire pentru locuinte, cladiri comerciale sau industriale, Mikron Proiect dispune de expertiza necesara pentru a asigura confort termic si eficienta energetica.

Pentru a intra in contact cu Mikron Proiect si a discuta despre proiectele de incalzire, va stau la dispozitie urmatoarele date de contact:

Numere de telefon: 0725 066 559 / 0725 544 950
Adresa de email: office@mikronproiect.ro

Echipa Mikron Proiect este pregatita sa ofere consultatii profesioniste si servicii de proiectare de cea mai inalta calitate pentru toate cerintele legate de incalzire. Cu o experienta de peste doua decenii, firma ramane un partener de incredere in domeniul proiectarii instalatiilor de incalzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *