Cu o prezenta solida in industria proiectarii instalatiilor de incalzire de mai bine de doua decenii, Mikron Proiect a fost infiintata in 1993, in localitatea Crasna din judetul Salaj. Cu o echipa dedicata de specialisti, firma s-a impus ca un nume de incredere in industria instalatiilor de incalzire.

Mikron Proiect ofera servicii personalizate de proiectare pentru o gama variata de sisteme de incalzire. Cu accent pe eficienta si inovatie, compania furnizeaza solutii adaptate nevoilor specifice ale clientilor. Fie ca este vorba despre proiectarea instalatiilor de incalzire pentru locuinte, cladiri comerciale sau industriale, Mikron Proiect dispune de expertiza necesara pentru a asigura confort termic si eficienta energetica.

Pentru a intra in contact cu Mikron Proiect si a discuta proiectele de incalzire, puteti utiliza urmatoarele date de contact:

Numere de telefon: 0725 066 559 / 0725 544 950
Adresa de email: office@mikronproiect.ro

Echipa Mikron Proiect este pregatita sa ofere consultatii profesioniste si servicii de proiectare de inalta calitate pentru toate cerintele legate de incalzire. Cu o experienta de peste doua decenii, firma ramane un partener de incredere in domeniul proiectarii instalatiilor de incalzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *