Insula Madeira, situată în mijlocul Atlanticului, este un adevărat paradis care îmbină o istorie bogată cu peisaje spectaculoase. La TOTAL REISEN & JAGD, ne-am dedicat aducerii experiențelor memorabile în această destinație unică. Vă invităm să ne aventurăm în trecut și să explorăm frumusețea naturală a Madeirei prin intermediul unor circuite turistice care vă vor purta într-o călătorie în timp și vă vor oferi experiențe de neuitat.

Circuitul Madeira – O Călătorie în Istorie și în Peisaje Uimitoare

Acest circuit vă oferă o incursiune fascinantă în istorie și vă duce în peisaje dramatice. În capitala Funchal, veți descoperi arhitectura colonială și veți explora cea mai celebra piață de flori. La Muzeul Madeira, veți dezvălui secretele bogate ale istoriei insulei, în timp ce traseul „Levadas,” un sistem ingenios de irigații dezvoltat de-a lungul secolelor, vă va purta prin peisaje spectaculoase.

Circuitul Culinare și Vinicole Madeira

Madeira este recunoscută pentru gastronomia sa autentică și pentru vinurile deosebite. Acest circuit vă va răsfăța simțurile cu delicii locale precum „espetada” (carne de porc marinată) și vinurile Madeira, savurate în mijlocul unor peisaje pitorești de vii.

Circuitul Aventurii și Naturii

Pentru iubitorii de natură și aventură, acest circuit este o comoară. Descoperiți peisajele montane impresionante, inclusiv Pico Ruivo, cel mai înalt vârf din Madeira. Explorează pădurea Laurissilva, un sit UNESCO, și călătoriți pe „levadas” pentru a experimenta frumusețea peisajelor rurale.

Circuitul Culturii și Tradițiilor Madeirei

Madeira are o cultură bogată și tradiții captivante. Acest circuit vă aduce în mijlocul acestor tradiții, cu vizite la ateliere de broderie și olărit, unde veți învăța despre meșteșugurile locale. Participați la un festival local pentru a experimenta dansurile și muzica tradițională.

Contactați-ne

Pentru a vă rezerva un loc într-unul dintre aceste circuite turistice captivante din Madeira sau pentru a discuta opțiuni personalizate, nu ezitați să ne contactați:

Madeira vă așteaptă să o descoperiți, iar TOTAL REISEN & JAGD vă poate ajuta să creați amintiri de neuitat în această insulă paradisiacă. Vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre și să explorați istoria și frumusețea Madeirei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *