În industria construcțiilor, impermeabilizarea reprezintă o parte vitală pentru protejarea structurilor de efectele dăunătoare ale apei. Firma HYDROISOL, originară din cadrul Universității Tehnice Ural a Academiei Ruse de Științe, a dezvoltat un produs inovator denumit „HYDROISOL”, un ciment hidroizolant cu caracteristici remarcabile.

Ce este „HYDROISOL”?

„HYDROISOL” este un material hidroizolant cu bază de ciment care utilizează cristale de origine rusă pentru a crea un sistem unic de impermeabilizare. Acest produs reprezintă o soluție durabilă pentru problemele de impermeabilizare din industria construcțiilor, deoarece umple fisurile capilare și spațiile capilare ale betonului cu cristale insolubile în apă. Rezultatul? O structură din beton impermeabilă pe întreaga sa durată de viață.

Mecanismul de Funcționare al „HYDROISOL”

„HYDROISOL” folosește cristale insolubile în apă pentru a pătrunde în profunzimea betonului. Aceste cristale ocupă fisurile și spațiile capilare, creând o barieră impermeabilă în structura betonului. Acest proces asigură o impermeabilizare eficientă și durabilă, rezistentă la condiții dificile.

Un alt aspect notabil al produsului este capacitatea sa de a fi adăugat în amestecul de beton ca aditiv. Acest lucru permite integrarea impermeabilizării direct în structura betonului, economisind timp și oferind rezultate excelente în procesele de construcție și renovare.

Domenii de Aplicare ale „HYDROISOL”

Produsul „HYDROISOL” găsește aplicații în diverse domenii, inclusiv:

  1. Impermeabilizarea Acoperișurilor, Teraselor și Balcoanelor: Protejați aceste zone esențiale de infiltrarea apei și prelungiți durata lor de viață.
  2. Impermeabilizarea Fundațiilor: Preveniți scurgerile de apă în structura de fundație a clădirilor, evitând astfel deteriorarea acesteia pe termen lung.
  3. Impermeabilizarea Parcărilor: Protejați suprafețele de beton din parcări de daunele cauzate de umezeală și substanțe chimice.
  4. Impermeabilizarea Piscinelor și Rezervoarelor de Apă: Asigurați siguranța și integritatea acestor structuri pe o perioadă îndelungată.

Distribuție în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu

Compania NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş. a obținut recent dreptul de distribuție generală pentru produsul „HYDROISOL” în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu. Compania se angajează să ofere servicii de inginerie și produse de cea mai înaltă calitate clienților săi. Pentru a lua legătura cu NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş., puteți utiliza detaliile de contact de mai jos:

Concluzie

Cimentul hidroizolant „HYDROISOL” aduce o inovație semnificativă în industria construcțiilor, furnizând o soluție de impermeabilizare eficientă și durabilă. Prin utilizarea cristalelor insolubile în apă pentru a umple fisurile și spațiile capilare ale betonului, acest produs se dovedește a fi o alegere excelentă pentru protejarea și prelungirea duratei de viață a structurilor diverse. Cu distribuția sa extinsă în regiuni precum Turcia, Europa și Orientul Mijlociu, „HYDROISOL” devine mai accesibil ca niciodată, asigurând o impermeabilizare eficientă și sigură pentru construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *