În inima Craiovei, există un centru dedicat exclusiv sănătății și binelestarului animalelor de companie – Cabinetul veterinar Help Pets For Life. Situat la adresa Bariera Vâlcii 17B, Craiova, Romania, acest cabinet veterinar de urgență este la îndemâna dumneavoastră prin intermediul adresei de e-mail helppetsforlife@yahoo.com și a numărului de telefon 0766-397-087.

Help Pets For Life oferă o gamă completă de servicii veterinare pentru a satisface nevoile variate ale animalelor de companie și ale stăpânilor lor. Iată un rezumat al serviciilor disponibile:

  1. Asistență de Urgență 24/7: Cabinetul veterinar este gata să ofere tratament și îngrijire imediată în situații critice.
  2. Consultații și Tratamente Regulare: Proprietarii de animale de companie se pot programa pentru consultații de rutină și tratamente specifice.
  3. Vaccinări și Dezparazitare: Help Pets For Life oferă servicii de vaccinare și deparazitare pentru a preveni bolile și a menține animalele sănătoase.
  4. Intervenții Chirurgicale: Cabinetul dispune de personal calificat și de echipamente moderne pentru efectuarea intervențiilor chirurgicale.
  5. Analize de Laborator: Pentru diagnosticarea precisă a problemelor de sănătate, se efectuează analize de laborator.
  6. Asistență la Domiciliu: Dacă transportul animalului la cabinet este dificil, Help Pets For Life oferă servicii de asistență la domiciliu.

Personalul de la Help Pets For Life împărtășește o pasiune profundă pentru binele animalelor de companie și oferă îngrijire cu compasiune și profesionalism. Ei lucrează alături de proprietari pentru a asigura tratamentul adecvat și îngrijirea optimă pentru animalele lor.

Indiferent de nevoile dumneavoastră sau de situații de urgență, Help Pets For Life este acolo pentru a vă ajuta. Contactați-i la helppetsforlife@yahoo.com sau la 0766-397-087 pentru a stabili o programare sau pentru a obține sfaturi și sprijin. Help Pets For Life este partenerul de încredere pentru sănătatea și fericirea animalelor dumneavoastră de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *