În căutarea încrederii și a unei imagini corporale îmbunătățite, multe femei consideră procedurile de ridicare și mărire a sânilor. În acest ghid detaliat, vom explora opțiunile oferite de Dr. Banacu Luminița, medic primar în chirurgie estetică cu o experiență vastă începând din 2004. Descoperă mai jos tot ce trebuie să știi despre aceste proceduri și aspectele importante pe care trebuie să le iei în considerare.

I. Despre Dr. Banacu Luminița și Experiența sa în Chirurgia Estetică

Cu o experiență remarcabilă de mai bine de două decenii, Dr. Banacu Luminița s-a dedicat artei chirurgiei estetice, devenind un nume de încredere în domeniu. Specializată în ridicarea și mărirea sânilor, dr. Luminița Banacu oferă servicii de înaltă calitate în mai multe locații din București.

II. Când să Consideri Ridicarea și Mărirea Sânilor

Procedurile de ridicare și mărire a sânilor sunt o soluție pentru diverse situații:

  1. Sâni cu Volum Nesatisfăcător: Pentru femeile ale căror sâni nu au avut niciodată volumul dorit, procedurile pot aduce o transformare semnificativă.
  2. Modificări ale Formei și Fermității: Pierderea în greutate, sarcina și alăptarea, sau procesul natural de îmbătrânire pot duce la pierderea formei și fermității sânilor.
  3. Asimetrie sau Aspect Tubular: Procedurile de chirurgie estetică pot corecta asimetriile sau aspectul tubular al sânilor, oferind un contur uniform și natural.

III. Tipuri de Implanturi: Proteze Mamare și Implanturi cu Gel Siliconic

Dr. Banacu Luminița oferă o gamă variată de opțiuni în ceea ce privește implanturile mamare. Acestea includ protezele mamare și implanturile cu gel siliconic. Fiecare opțiune vine cu avantaje specifice, iar dimensiunile, formele și texturile vor fi discutate în detaliu în timpul consultației individuale.

IV. Procedura de Ridicare și Mărire a Sânilor: Ce Să Așteptăm

Înainte de procedură, pacienții beneficiază de o consultare detaliată în care dr. Luminița Banacu evaluează atent situația fiecărui pacient și discută așteptările acestuia. În timpul procedurii, tehnici avansate sunt folosite pentru a asigura rezultate naturale și durabile. Perioada de recuperare și recomandările postoperatorii vor fi, de asemenea, discutate pentru o experiență cât mai plăcută și lipsită de complicații.

V. Adresele Clinicii și Cum Să Programați o Consultație

Dacă ești interesată să afli mai multe sau să programezi o consultație, Dr. Banacu Luminița este disponibilă la mai multe adrese convenabile:

Poți lua legătura și prin telefon la numărul 40 722 674 437 sau prin email la luminita.banacu@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *