Situată în inima orașului Brăila, Genway se remarcă ca o companie de elită, specializată în domeniul instalațiilor electrice, sistemelor de securitate, interfoniei, sistemelor fotovoltaice și lucrărilor de instalații termice și sanitare. Cu o prezență îndelungată pe piață și certificări ANRE de tip E1 și E2, Genway este sursa de încredere pentru toate nevoile dvs. legate de instalații și energie durabilă.

De la Rădăcini la Excelență

Istoria Genway începe modest, ca o afacere de familie, cu un scop clar – acela de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, sporind astfel confortul și securitatea clienților. De-a lungul timpului, compania și-a extins semnificativ portofoliul de servicii pentru a satisface cerințele în continuă schimbare ale clienților săi.

Angajament pentru Energia Solară

Un moment semnificativ în evoluția Genway a fost angajamentul său față de energia solară. Conștientă de beneficiile considerabile pe care le poate aduce energia solară, atât din perspectiva economisirii costurilor, cât și din cea a protejării mediului, Genway a investit semnificativ în tehnologie de vârf și formare specializată pentru a oferi soluții fotovoltaice de cea mai înaltă calitate.

Genway – Un Refugiu de Încredere

Sediul Genway se află pe Strada Dorobanti, Blocul B14, Parter, în Brăila. Compania este disponibilă pentru clienți de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.

Pentru servicii de consultanță și instalare, clienții pot să contacteze Genway la următoarele numere de telefon:

Pentru proiecte speciale, contracte personalizate și cerințe unice, Genway oferă și un număr dedicat:

Soluții pentru Orice Necessitate

Genway nu livrează doar soluții standard, ci personalizate, adaptate nevoilor variate ale clienților. Fie că sunteți proprietar de locuință interesat de economisirea costurilor cu energia sau investitor dornic să exploreze potențialul energiei solare, Genway acoperă o gamă extinsă de necesități.

Concluzie

Cu o experiență bogată în furnizarea de servicii de înaltă calitate în domeniul instalațiilor electrice, al securității, al interfoniei și al energiei solare, Genway rămâne un partener de încredere pentru clienții din Brăila și din împrejurimi. Cu atestate ANRE de tip E1 și E2 și o echipă de profesioniști dedicați, Genway este pregătită să răspundă nevoilor clienților și să le ofere oportunitatea de a se bucura de energia durabilă și eficientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *