GENCO’93 – O Istorie Bogată și Experiență Solidă

Cu o istorie de succes și o experiență profundă în industria utilajelor și a echipamentelor pentru construcții, GENCO’93 a fost înființată în anul 1993 și s-a impus rapid ca un jucător de încredere în ceea ce privește comercializarea, reparația și mentenanța echipamentelor de construcții. Cu sediul central în București, GENCO’93 și-a extins rapid prezența, deschizând locații în diverse orașe din România, precum Bolintin Deal, Dumbrăveni în Transilvania, Timișoara și Iași. La aceste locații, compania oferă servicii complete de vânzare, reparații și mentenanță pentru o gamă variată de utilaje și echipamente.

Printre mărcile și produsele comercializate de GENCO’93 se numără:

 1. Putzmeister Group – inclusiv utilaje și echipamente pentru beton.
 2. Liebherr Mischtechnik – poate include echipamente pentru amestecarea betonului.
 3. Bomag – cu plăci vibrante unidirecționale și reversibile.
 4. Gehl – probabil pentru utilaje și echipamente specifice pentru construcții.
 5. Epiroc – pentru utilaje de construcții și echipamente pentru prelucrarea rocilor.
 6. Dynajet – poate include utilaje și echipamente pentru curățarea cu presiune.

Echipamente de Compactare de Înaltă Calitate

GENCO’93 se remarcă prin parteneriate solide cu producători de prestigiu din industria utilajelor pentru construcții, inclusiv Putzmeister Group, Liebherr Mischtechnik, Bomag, Gehl, Epiroc și Dynajet. Cu o gamă diversificată de utilaje, compania se specializează în echipamente de compactare de înaltă calitate, esențiale pentru obținerea unor rezultate de succes în proiectele de construcție.

 1. Cilindri Compactori Bomag: Pentru compactarea eficientă a asfaltului și a terenurilor, GENCO’93 oferă o gamă variată de cilindri compactori Bomag cu capacități diferite. Aceasta include modelul BP 12/50 A cu o greutate de 82 kg, disponibil la prețul de 1950 EURO, și modelul BPR 25/50 cu o greutate de 140 kg, la prețul de 4350 EURO. Aceste utilaje de înaltă performanță reprezintă alegerea ideală pentru orice proiect de construcție.
 2. MAI Compactor Bomag: Echipamentele MAI Compactor Bomag sunt recunoscute pentru rezistența și eficiența lor în compactarea solului. GENCO’93 oferă o varietate de modele MAI Compactor Bomag, adaptate cerințelor specifice ale proiectului tău. Expertiza lor în acest domeniu face din GENCO’93 un partener de încredere pentru orice proiect de terasament sau construcție.
 3. Compactor Asfalt Bomag: Pentru lucrările de asfaltare de înaltă calitate, GENCO’93 pune la dispoziție compactoare de asfalt Bomag, inclusiv modelul BPR 35/60 cu o greutate de 205 kg, la prețul de 5100 EURO. Aceste utilaje asigură o suprafață de asfalt uniformă și durabilă.
 4. Compactor Pământ Bomag: Pentru construcții pe terenuri naturale, echipamentele de compactare a pământului Bomag oferite de GENCO’93 sunt ideale. Aceste compactoare sunt proiectate pentru a asigura un teren solid și stabil pentru proiectele tale de construcție.

Utilaje Second Hand de Încredere

În plus față de echipamentele noi, GENCO’93 oferă și opțiuni de utilaje second hand de încredere. Acestea reprezintă o soluție economică pentru proiectele tale de construcție. Compania dispune de autopompe de beton Putzmeister cu capacități variate, inclusiv modele precum BSF 20-4.09H și BSF 38-5.17iLS, oferind oportunități excelente de economisire a costurilor fără a compromite calitatea.

Servicii Complete de Suport și Mentenanță

GENCO’93 nu se limitează doar la furnizarea de echipamente de înaltă calitate, ci oferă și servicii complete de suport și mentenanță pentru a asigura că utilajele tale rămân în stare perfectă de funcționare pe întreaga durată a proiectului. Cu centre de service în Timișoara, Sibiu, Giurgiu și Iași, compania este întotdeauna la dispoziție pentru a furniza asistență rapidă și eficientă.

Adresele service-ului GENCO’93 sunt:

 1. Timișoara – Strada Stan Vidrighin nr. 18.
 2. Sibiu (Dumbrăveni) – Strada Gării nr. FN (DN 14, KM73).
 3. Giurgiu (Bolintin Deal) – Strada Ithaca nr. 2 (KM 23 – A1 București-Pitești).
 4. Iași – Șoseaua Pacurari nr. 151.

Contact și Informații Adiționale

Sediul social al GENCO’93 se află pe Bulevardul Bucureștii Noi numărul 121, Sector 1, București. Pentru a lua legătura cu echipa lor, poți să îi contactezi prin email la office@genco93.ro sau la numerele de telefon/fax: +40 216670298 și +40 216670299.

Cu o experiență bogată, parteneriate solide cu producători de top și o gamă variată de echipamente de compactare de înaltă calitate, GENCO’93 este alegerea perfectă pentru orice proiect de construcție sau terasament. Cu un angajament constant față de calitate și serviciu, compania se ridică la înălțimea așteptărilor tale și te ajută să atingi succesul în proiectele tale de construcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *