In universul constructiilor moderne, unde fiecare detaliu conteaza, alegerea echipamentelor potrivite este vitala pentru succesul proiectelor. In acest context, GENCO’93 iese in evidenta ca un partener de incredere, furnizand o gama variata de cilindri compactori de ultima generatie, special proiectati pentru a asigura o compactare eficienta si uniforma a solului.

Expertiza si Experienta in Cilindri Compactori

Cu o experienta solida de aproape trei decenii in domeniul utilajelor pentru constructii, GENCO’93 a devenit un lider recunoscut in furnizarea de cilindri compactori avansati. Compania, cu sediul central in Bucuresti si centre de service in intreaga tara, ofera clientilor sai acces la o gama diversificata de echipamente de compactare.

Gama Avansata de Cilindri Compactori

Prin parteneriate strategice cu producatori de prestigiu, precum Bomag, GENCO’93 ofera optiuni de inalta performanta. Gama sa de cilindri compactori include:

  1. Placi Vibrante Unidirectionale Bomag BP 12/50 A (82 kg): Compacte si usor de manevrat, aceste cilindri ofera solutii eficiente pentru compactarea solurilor si materialelor de constructie, contribuind la stabilizarea fundatiilor.
  2. Placi Vibrante Reversibile Bomag BPR 25/50 (140 kg): Pentru proiecte ce necesita o compactare intensa, cilindrii reversibili asigura versatilitate si eficienta in ambele directii, garantand rezultate superioare.
  3. Placi Vibrante Reversibile Bomag BPR 35/60 (205 kg): Pentru proiecte ample si complexe, cilindrul reversibil de 205 kg ofera o compactare puternica in ambele directii, asigurand eficienta maxima.

Servicii Profesionale de Reparatii si Mentenanta

GENCO’93 nu se opreste doar la furnizarea de echipamente de calitate superioara. Compania dispune de echipe specializate pentru servicii profesionale de reparatii si mentenanta. Centrele sale de service din Timisoara, Sibiu, Giurgiu si Iasi asigura interventii rapide si eficiente pentru mentinerea cilindrilor compactori in cea mai buna stare de functionare.

Soluții Complete pentru Constructii

In afara cilindrilor compactori, GENCO’93 ofera o gama variata de utilaje si echipamente pentru constructii, acoperind necesitatile legate de beton, terasamente, asfalt si solutii pentru gestionarea ecologica a deseurilor. Compania pune la dispozitie, de asemenea, utilaje second-hand de incredere, inclusiv autopompele de beton Putzmeister BSF 20-4.09H si BSF 38-5.17iLS.

Contactati GENCO’93 pentru Echipamente de Compactare de Top

GENCO’93 este partenerul ideal pentru cilindri compactori de incredere si eficienti. Pentru informatii suplimentare sau solicitari specifice, contactati compania prin:

Cu o echipa dedicata si o gama variata de cilindri compactori avansati, GENCO’93 va asigura ca proiectele dvs. de constructie vor atinge cele mai inalte standarde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *