În lumea construcțiilor, performanța echipamentelor este cheia pentru a realiza proiecte de succes. Când vine vorba de compactarea solului și a materialelor de construcții, GENCO’93 este partenerul de încredere pe care îl căutați. Cu o experiență bogată în furnizarea de utilaje și echipamente pentru construcții, GENCO’93 vă aduce o gamă variată de cilindri compactori de cea mai înaltă calitate, special concepuți pentru a vă ajuta să finalizați proiectele de construcții într-un mod eficient.

Calitate de Necontestat Calitatea este un aspect esențial când vine vorba de cilindrii compactori oferiți de GENCO’93. Ne mândrim cu parteneriatele noastre cu branduri de renume, precum Bomag, ceea ce ne permite să vă punem la dispoziție echipamente fiabile și durabile. Cilindrii compactori reprezintă un element vital în construcții, iar calitatea lor poate face diferența între un proiect de succes și unul cu întârzieri neașteptate.

Diversitate de Opțiuni GENCO’93 vă oferă o gamă extinsă de cilindri compactori pentru a satisface cerințele specifice ale proiectelor dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de o placă vibratorie unidirecțională ușoară sau de un cilindru compactor reversibil puternic, avem soluția potrivită pentru fiecare aplicație. Iată câteva dintre opțiunile noastre:

  1. Placă Vibratoare Unidirecțională Bomag BP 12/50 A – Cu o greutate de 82 kg, acest model este ideal pentru compactarea terenurilor mai mici și este disponibil la un preț competitiv de 1950 EURO.
  2. Placă Vibratoare Reversibilă Bomag BPR 25/50 – Cu o greutate de 140 kg, acest cilindru compactor reversibil este versatil și potrivit pentru o gamă variată de aplicații. Prețul său este de 4350 EURO.
  3. Placă Vibratoare Reversibilă Bomag BPR 35/60 – Cu o greutate de 205 kg, acest cilindru oferă o putere impresionantă de compactare și este disponibil la un preț de 5100 EURO.

Asistență Profesională și Mentenanță La GENCO’93, suntem mai mult decât o sursă de echipamente de construcții de vârf; suntem partenerii dumneavoastră pe tot parcursul proiectului. Oferim servicii complete de reparații și mentenanță în locațiile noastre din diverse orașe din România. Ne angajăm să vă asigurăm că echipamentele dumneavoastră funcționează în cea mai bună stare.

Dacă sunteți în căutarea cilindrilor compactori de încredere pentru proiectele dumneavoastră de construcții, nu ezitați să ne contactați la GENCO’93. Suntem aici pentru a vă oferi echipamente de cea mai înaltă calitate, calitate superioară și servicii excelente pentru a vă ajuta să finalizați proiectele cu succes.

Pentru informații suplimentare și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@genco93.ro sau la numerele de telefon/Fax +40 216670298 și +40 216670299.

Cu GENCO’93, aveți încredere că echipamentele dumneavoastră de construcții sunt gestionate de profesioniști. Împreună, construim un viitor solid și de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *