Florăria Prima Donna din Constanța este un sanctuar al frumuseții florale, ce s-a născut dintr-o pasiune adâncă pentru minunile naturii. Cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea de eleganță și excelență în domeniul florilor, Prima Donna s-a impus ca un nume de referință în industria florală. Aflată la adresa 57 E, Strada Stefan Mihaileanu, Constanța, și disponibilă online pe site-ul florarieconstanta.ro, Prima Donna vă invită să vă aventurați în lumea fermecată a florilor într-un mod absolut unic.

Povestea Prima Donna

Înființată în 2006, Prima Donna a luat naștere din dragostea profundă a fondatoarei pentru flori și din dorința de a aduce frumusețea naturii în viețile oamenilor. Angajamentul față de calitate și dorința de a sărbători momentele speciale din viață au fost forțele care au condus la dezvoltarea Prima Donna, transformând-o într-un etalon al artei florale în Constanța.

O Gama Variata de Produse

Prima Donna oferă o selecție variată de produse florale potrivite pentru orice ocazie. Fie că doriți să sărbătoriți o zi specială, să exprimați sentimente profunde sau să aduceți o notă elegantă în spațiul dumneavoastră, veți găsi soluția potrivită printre ofertele lor. Iată câteva dintre produsele oferite:

  1. Aranjamente Florale: De la aranjamente pentru Crăciun și Paște, la aranjamente funerare sau pentru nou-născuți, Prima Donna vă prezintă creații florale remarcabile potrivite pentru toate gusturile și ocaziile.
  2. Buchete de Flori: Dacă doriți să surprindeți pe cineva drag cu un buchet de flori, puteți alege dintr-o varietate de opțiuni, cum ar fi 25 de trandafiri roșii sau buchete albe elegante.
  3. Cosuri de Flori: Cosurile cu flori sunt cadouri memorabile. Prima Donna oferă opțiuni precum „Leather Purse” sau „Spring Basket.”
  4. Cutii cu Flori: Cutiile cu flori adaugă o notă de surpriză și eleganță. Optați pentru „Happy 18th” sau „Deep Purple” pentru a impresiona.
  5. Flori Dulci: Pentru o notă dulce și frumoasă, puteți alege aranjamente precum „Aranjament happy 30th,” care combină un tort și un aranjament floral.
  6. Flori și Baloane: Combinația perfectă între flori și baloane este disponibilă la Prima Donna. „Hello baby boy!” este o alegere minunată pentru a celebra o nouă adăugire în familie.
  7. Inimi din Flori: Pentru gesturi romantice, puteți alege inimi din flori precum „Big Heart,” „Pink/Purple Heart” sau „Blue Touch.”

Prețuri Atractive

Prima Donna oferă produse de calitate la prețuri competitive. De exemplu, puteți achiziționa un buchet de 25 de trandafiri roșii pentru 300 de lei sau o inimă din flori „Pink/Purple Heart” pentru 400 de lei. Indiferent de bugetul dumneavoastră, veți găsi opțiuni care vor încânta și vor lăsa o impresie de durată.

Date de Contact

Pentru a plasa o comandă sau pentru a obține mai multe informații, puteți lua legătura cu Prima Donna folosind datele de contact de mai jos:

Descoperiți magia florilor la Prima Donna și lăsați-vă captivați de creațiile florale extraordinare. Indiferent de ocazie, această florărie vă oferă soluții perfecte pentru a vă exprima emoțiile sau pentru a vă bucura de frumusețea naturii într-un mod special și personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *