Floarea-soarelui, sau Helianthus annuus, strălucește ca un simbol în agricultura din Tulcea, iar firma noastră, SC ACVILA SRL, aduce pasiune și experiență în producția, prelucrarea și comercializarea de semințe de floarea-soarelui de cea mai înaltă calitate. Cu o prezență de peste două decenii în domeniu, ne-am asumat misiunea de a sprijini comunitatea agricolă și de a oferi servicii specializate pentru a dezvolta cu succes această cultură.

Floarea-Soarelui – Sursa de Prosperitate Agricolă

Floarea-soarelui, cunoscută atât pentru frumusețea sa catifelată cât și pentru semințele sale bogate în ulei și nutrienți, este o cultură agricolă cu multiple aplicații. Aceste semințe sunt esențiale în producția de ulei de floarea-soarelui și constituie o gustare sănătoasă. Ele aduc o contribuție semnificativă în hrana animalelor.

Diversitate în Agricultură

SC ACVILA SRL nu se limitează doar la producția de semințe de floarea-soarelui. Ne extindem și către alte culturi agricole precum cereale, leguminoase, plante oleifere și furajere, adaptate la condițiile specifice din Tulcea. Această diversitate de culturi contribuie la asigurarea securității alimentare și la protejarea mediului înconjurător.

Pesticide de Încredere

Pentru a proteja culturile și a asigura o recoltă sănătoasă, oferim pesticide de înaltă calitate, personalizate în funcție de necesitățile fiecărui agricultor. Acest serviciu contribuie la controlul eficient al dăunătorilor și al bolilor care pot afecta culturile.

Prelucrare și Ambalare cu Rigurozitate

Semințele de floarea-soarelui sunt prelucrate și ambalate cu mare atenție în stația noastră de prelucrare, asigurându-ne astfel că produsele noastre satisfac cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Semințe Certificate și Garantate

Fiecare sămânță de floarea-soarelui oferită de firma noastră este atent certificată și garantată. Clienții noștri pot avea încredere că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate.

Consultanță și Informații Utile

Suntem aici pentru a oferi informații și consultanță specializată despre produsele noastre și practicile agricole adecvate. Echipa noastră de experți este gata să vă ghideze în procesul de cultivare și îngrijire a culturilor.

Pentru a intra în contact cu noi sau pentru a afla mai multe detalii, vă invităm să ne vizitați la adresa: Tulcea, Macin, str. Viticultori, nr. 1. Suntem, de asemenea, disponibili la telefon la numărul 0240573181 și la adresa de email sc.acvila.srl@gmail.com. Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul nostru web: acvila-seminte.ro.

În concluzie, floarea-soarelui de sămânță este o cultură agricolă remarcabilă, iar SC ACVILA SRL se angajează să ofere produse de cea mai înaltă calitate și servicii agricole specializate pentru a sprijini comunitatea agricolă din Tulcea în obținerea unor recolte de succes. Cu o gamă variată de culturi și servicii, suntem aici pentru a vă ajuta să reușiți în agricultura dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *