In inima capitalei Romaniei, un spatiu medical specializat se distinge prin calitatea serviciilor si atentia acordata sanatatii femeilor. Amplasat pe Str. Stolnicului, Nr. 6-10, Pp 3, Sector 1, Cabinetul de Ginecologie condus de Dr. Florina Olteiu reprezinta un reper sigur pentru femeile care cauta ingrijire medicala de incredere si de inalta calitate in domeniul sanatatii reproductive.

Expertiza Variata in Sanatatea Femeilor

Cabinetul nostru se concentreaza pe oferirea unei game complete de servicii ginecologice pentru a raspunde nevoilor diverse ale femeilor in diferite etape ale vietii lor. Suntem specializati in consultanta obstetricala, monitorizarea sarcinilor, interventii chirurgicale si proceduri de reproducere asistata, angajandu-ne sa furnizam ingrijire personalizata si expertiza medicala de cea mai inalta calitate.

Consultatii Obstetricale

Expertiza noastra in obstetrica acopera o monitorizare atenta a sarcinilor, oferind sprijin continuu si indrumare in fiecare faza a acestei calatorii. Dr. Florina Olteiu si echipa sa ofera asistenta medicala calitativa pe parcursul sarcinii, la nastere si in perioada postpartum.

Interventii Chirurgicale

Dispunem de o paleta larga de interventii chirurgicale, precum histeroscopii, laparoscopii, interventii deschise si pe cale vaginala, nasteri vaginale si prin cezariana. Colaboram cu spitale de prestigiu precum CF2, Regina Maria, Sanador, MedLife si Medicover pentru a oferi servicii chirurgicale adaptate nevoilor individuale ale pacientilor nostri.

Consultatii Ginecologice de Incredere

Examinarile ginecologice sunt fundamentale pentru mentinerea sanatatii femeilor. La cabinetul nostru, consultatiile ginecologice sunt efectuate cu profesionalism si empatie, acoperind atat examinarile interne, cat si pe cele externe, oferind o ingrijire detaliata si personalizata.

Consultatii de Infertilitate si Tehnologii Avansate

Intelegem sensibilitatea si complexitatea problemelor legate de infertilitate. De aceea, oferim consultatii specializate si proceduri, cum ar fi ecografii genitale sau obstetricale, colposcopii si proceduri de reproducere umana asistata, inclusiv inseminari, FIV si alte tehnici inovatoare, pentru a sprijini cuplurile care isi doresc sa devina parinti.

Tratamente Avansate pentru Bunastarea Vaginala

Punem la dispozitie tratamente pentru rejuvenarea vaginala, inclusiv terapie cu laser si injectii cu acid hialuronic vaginal, pentru a asigura confort si sanatate pentru pacientele noastre. Executam si proceduri de labioplastie pentru a oferi solutii personalizate, adaptate cerintelor si nevoilor individuale.

Contact si Programare

Pentru a beneficia de serviciile noastre sau pentru a obtine informatii suplimentare, sunati-ne la numarul de telefon 0722440266. Cabinetul nostru este deschis Luni, Miercuri si Joi, intre orele 14:00 si 19:00.

Echipa Cabinetului de Ginecologie din Bucuresti, condusa de Dr. Florina Olteiu, este gata sa va ofere expertiza, empatie si profesionalism pentru a va oferi cea mai buna ingrijire in domeniul sanatatii reproductive. Cu focus pe servicii variate si utilizarea tehnologiei de varf, ne dorim sa fim un reper in ingrijirea femeilor din Bucuresti si din intreaga tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *