Bucureștiul se află într-o perpetuă evoluție, iar Ansamblul Titan 4 Residence din Theodor Pallady este locul unde luxul și rafinamentul se întâlnesc pentru a-ți oferi o nouă experiență de viață.

Lux în Fiecare Detaliu

Ansamblul Titan 4 Residence se remarcă prin două proiecte finalizate, armonios așezate pe strada Gura Calitei nr. 82-88 și pe strada Gura Putnei nr. 32, 34-44. Aceste proprietăți reprezintă o punte perfectă între funcționalitate și eleganță.

Aici, fiecare gust este satisfăcut, cu opțiuni variate de locuințe, cum ar fi garsoniere, apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere sau apartamente cu 3 camere. Fiecare locuință pune accent pe detalii deosebite și design sofisticat.

Rafinament Accesibil

Alegerea unei locuințe de calitate la un preț accesibil poate fi o provocare. Titan 4 Residence face această alegere ușoară, cu opțiuni în intervalul de prețuri între 58.000€ și 111.400€.

Indiferent dacă vrei să începi o nouă poveste sau să faci un upgrade la o locuință mai spațioasă, ansamblul nostru are o opțiune pentru fiecare buget.

Viața Urbană în Evoluție

Theodor Pallady este o zonă în dezvoltare rapidă, cu acces ușor la magazine, restaurante, parcuri și școli. Aici, poți experimenta un stil de viață modern, comod și prietenos cu nevoile tale.

Contactează-ne Acum

Dacă ești gata pentru o schimbare în bine, echipa noastră de vânzări este aici pentru tine la biroul nostru din Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap. 4, interfon 04. Sună-ne la numerele de telefon 0775 355 245 sau 0773 936 561 sau scrie-ne la adresa de email vanzari@titan4residence.ro.

Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul nostru web aici.

Alege rafinamentul și confortul pentru o viață superioară. Alege Ansamblul Titan 4 Residence pentru căminul tău nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *