Cu o experiență bogată de peste 7 ani în industria ușilor de garaj, automatizărilor, rulourilor exterioare și tâmplăriei PVC, Domidoor Solutions a crescut pentru a deveni un furnizor de încredere în județul Timiș. Misiunea principală a companiei este să ofere produse și servicii de înaltă calitate, pentru a satisface nevoile variate ale clienților săi.

Produse de Excelență de la Branduri de Reputație

Un aspect central al afacerii Domidoor Solutions este angajamentul față de calitate. Prin parteneriate solide cu branduri recunoscute la nivel mondial, precum SALAMANDER și GEALAN, compania se asigură că clienții beneficiază de produse din tâmplărie PVC de cea mai înaltă calitate. Aceste produse se remarcă prin durabilitate, izolare termică și fonică de excepție, contribuind la crearea unui mediu confortabil din punct de vedere termic și acustic în interiorul locuinței.

O Gama Variata de Produse si Servicii pentru Diverse Nevoi

Domidoor Solutions oferă o gamă diversificată de produse și servicii pentru a răspunde cerințelor variate ale clienților, inclusiv:

  1. Uși și Ferestre PVC: Cu o selecție vastă de opțiuni de la branduri de prestigiu, aceste produse aduc calitate și eficiență energetică în locuință.
  2. Rulouri Exterioare din Aluminiu: Pentru protecție solară, izolație termică și un aspect estetic rafinat.
  3. Jaluzele Verticale și Orizontale: Pentru controlul nivelului de lumină și asigurarea intimității în interiorul casei.
  4. Uși de Garaj: O gamă completă de uși secționale și de tip rulou pentru garaj, asigurând atât siguranță, cât și funcționalitate.
  5. Automatizări pentru Porți: Sisteme de automatizare pentru porți culisante și porți batante, aducând un plus de comoditate și siguranță.
  6. Plase de Protecție împotriva Insectelor, Pervaze și Glafuri: Soluții practice pentru menținerea insectelor afară și îmbunătățirea aspectului ferestrelor.
  7. Servicii Complete: Domidoor Solutions oferă servicii complete, inclusiv măsurători precise, montaj profesionist, servicii de întreținere și reparații, asigurând astfel funcționarea optimă pe termen lung a produselor.

Contact și Program

Pentru a discuta nevoile dumneavoastră sau pentru a obține mai multe informații despre produsele și serviciile oferite, puteți contacta Domidoor Solutions la numărul de telefon 0766 330 933 sau la adresa de e-mail domidoorsolutions@gmail.com. Compania are sediul pe Strada Principala Nr. 1544, în localitatea Cenad, județul Timiș. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:30.

Domidoor Solutions se angajează să ofere soluții de calitate în tâmplărie PVC, uși de garaj și automatizări de porți, cu un accent deosebit pe satisfacția clienților și calitatea serviciilor. Dacă sunteți în căutarea de produse fiabile pentru locuința sau afacerea dumneavoastră, Domidoor Solutions reprezintă partenerul ideal în județul Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *