Cu o vasta experienta in domeniul stomatologiei si o abordare multidisciplinara, DentoArt Galati se remarca ca o clinica stomatologica de renume in Galati. Aceasta clinica ofera o gama completa de servicii stomatologice, cu un accent deosebit pe implantologia dentara, sub deviza „Siguranta tratamentului de calitate pe termen lung”. Cu o echipa de profesionisti dedicati si parteneriate solide cu branduri de prestigiu din industrie, DentoArt Galati se angajeaza sa furnizeze solutii dentare de inalta calitate pentru pacienti.

Servicii stomatologice de inalta calitate

Implantologia dentara reprezinta una dintre cele mai avansate si eficiente solutii pentru inlocuirea dintilor lipsa sau deteriorati. La DentoArt Galati, pacientii au acces la o gama diversificata de tipuri de implanturi, inclusiv Implant INNO, Implant Megagen, Implant Dentium, Implant Straumann si Implant Nobel Care. Aceasta diversitate de optiuni permite personalizarea tratamentului in functie de nevoile si preferintele individuale ale pacientilor.

Planificarea atenta a tratamentului

DentoArt Galati acorda o atentie deosebita planificarii temeinice a tratamentului inainte de a incepe orice procedura de implantologie. Acest proces implica urmatorii pasi:

Consultatie initiala: La prima consultatie, pacientii discuta cu echipa medicala pentru a stabili obiectivele lor si pentru a obtine informatii detaliate despre procedura de implant.
Investigatii suplimentare: Se efectueaza investigatii suplimentare, cum ar fi radiografii digitale panoramice si tomografii computerizate, pentru a evalua in detaliu starea orala a pacientului.
Plan de tratament personalizat: Pe baza anamnezei, a examinarii clinice, a investigatiilor radiologice si a evaluarii starii actuale a danturii, se dezvolta un plan de tratament adaptat nevoilor individuale. Acest plan poate implica extractii dentare, inserarea implanturilor, proceduri de aditii osoase sau sinuse lift, daca este necesar.
Perioada de vindecare si osteointegrare: Dupa inserarea implanturilor, acestea se integreaza in oase intr-un interval de timp de 3-6 luni.
Etapa protetica: Dupa finalizarea procesului de osteointegrare, se realizeaza montarea definitiva a lucrarilor dentare pe implanturi.
Vizite de control: Dupa terminarea tratamentului, pacientii beneficiaza de vizite de control regulate la DentoArt Galati.

Parteneriate de incredere

Clinica DentoArt Galati se mandreste cu colaborari solide cu branduri de prestigiu precum Straumann, Dentium USA, Cowellmedi, MEGAGEN si Nobel Biocare. Aceste parteneriate asigura ca pacientii primesc materiale si tehnologie de cea mai inalta calitate in timpul procedurilor lor.

Procedura de programare simplificata

Pentru a face programari la DentoArt Galati, pacientii au optiunea de a completa un formular de solicitare online, atasand, daca este cazul, o radiografie recenta. Ei vor fi apoi contactati in termen de 24 de ore pentru a stabili o consultatie.

Programare online: Formular de solicitare
Numar de telefon: 0771 726 730
Adresa de email: implant.dentar.galati@gmail.com
Adresa clinicii: Bloc PS2, Bulevardul Siderurgistilor nr. 9, Galati, cod postal 800478.

Cu o echipa de specialisti experimentati si un accent puternic pe calitatea tratamentelor, DentoArt Galati se remarca ca o clinica stomatologica de varf in Galati, oferind solutii dentare personalizate si durabile pentru pacientii sai. Daca sunteti in cautarea unei ingrijiri stomatologice de incredere, aceasta clinica reprezinta o alegere excelenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *