Introducere

Bucureștiul este un oraș vibrant, mereu în mișcare și în dezvoltare, iar zona Theodor Pallady se remarcă ca una dintre cele mai căutate locații pentru achiziționarea unei locuințe. Titan4Residence este un proiect imobiliar care răspunde cerințelor actuale ale pieței imobiliare, oferind oportunitatea de a trăi într-un mediu modern și confortabil, într-o locație în plină expansiune.

Localizare și Accesibilitate Excepțională

Proiectul Titan4Residence este amplasat în zona sud-estică a Bucureștiului, în Theodor Pallady, oferind astfel o conexiune excelentă cu toate punctele cheie ale orașului. Indiferent că doriți să ajungeți rapid în centrul orașului sau să vă bucurați de facilități comerciale, Titan4Residence se află la distanță foarte mică de numeroase magazine și centre comerciale, printre care MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady, Leroy Merlin.

De asemenea, veți găsi o gamă variată de opțiuni de școli, grădinițe și licee, precum și instituții de învățământ internațional, ceea ce face din Titan4Residence o alegere potrivită pentru familiile cu copii.

Variație de Apartamente pentru Toate Preferințele

Proiectul Titan4Residence oferă o gamă variată de opțiuni de achiziție pentru a se potrivi diferitelor preferințe și nevoi:

  1. Garsoniere și Apartamente Tip Studio: Pentru cei care caută un spațiu compact și practic, garsonierele și apartamentele tip studio sunt o alegere excelentă. Cu prețuri începând de la 58.000€, veți găsi opțiuni care se potrivesc atât bugetelor mai restrânse, cât și celor care doresc să investească într-o locuință confortabilă.
  2. Apartamente cu 2 Camere: Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, apartamentele cu 2 camere sunt disponibile la prețuri începând de la 68.900€. Acestea oferă un echilibru perfect între confort și accesibilitate.
  3. Apartamente cu 3 Camere: Pentru familiile mai mari sau pentru cei care doresc mai mult spațiu, apartamentele cu 3 camere, la prețuri începând de la 111.400€, sunt opțiunea ideală.
  4. Apartamente cu 2/3 Camere și Grădină: Dacă vă doriți o experiență de viață mai aproape de natură, puteți opta pentru apartamentele cu 2 sau 3 camere și o grădină proprie. Aceste locuințe sunt concepute pentru a oferi confort și o legătură cu mediul înconjurător.

Design și Confort de Top

Ansamblurile Titan4Residence sunt proiectate de echipa ADA CONCEPT DESIGN și coordonate de arhitectul principal Alexandru Daniel Anghel. Fiecare aspect al acestor apartamente a fost gândit pentru a oferi un confort sporit și un stil de viață modern.

Calitatea Construcției și Finisajelor

Proiectul Titan4Residence se remarcă prin calitatea construcției și finisajelor:

Facilități pentru un Stil de Viață Confortabil

Complexul Titan4Residence oferă o serie de facilități pentru a completa stilul de viață confortabil al locatarilor:

Contactați-ne pentru Mai Multe Informații!

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre apartamentele noi finalizate și disponibile direct de la dezvoltator în Theodor Pallady, vă invităm să ne contactați:

Titan4Residence vă invită să vă transformați visul de locuință în realitate, oferindu-vă apartamente moderne, confortabile și bine poziționate în București. Nu ratați ocazia de a face parte din această comunitate și de a vă bucura de un stil de viață de top într-un mediu în plină dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *