Dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic de încredere în Sibiu, Clinica SANEOS vă oferă servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate și se angajează să vă satisfacă nevoile. Cu echipamente de ultimă generație și o echipă de medici stomatologi specializați, Clinica SANEOS vă așteaptă cu o gamă variată de servicii dentare.

Servicii Dentare Complete:

Indiferent de nevoile dumneavoastră dentare, Clinica SANEOS vă oferă soluții personalizate, inclusiv:

  1. Protetica Dentară: Aceasta vizează înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați cu proteze dentare fixe sau mobile, pentru a vă restabili funcția masticatorie și aspectul estetic al zâmbetului.
  2. Implantul Dentar: Procedura de implant dentar implică inserarea unei rădăcini artificiale pentru a susține un dinte artificial sau o proteză dentară, oferindu-vă un zâmbet complet și funcțional.
  3. Obturația Dentară: Acest tratament vizează cariile și umplerea spațiilor lăsate de acestea cu materiale de obturație, cum ar fi plombele dentare, pentru a preveni deteriorarea ulterioară a dintelui.
  4. Endodontia: Endodontia se ocupă de tratamentul canalului radicular pentru a trata infecțiile și inflamațiile din interiorul dintelui. Aici, experții în endodonție microscopică vă asigură că dinții dvs. vor fi în cea mai bună stare posibilă.
  5. Estetica Dentară: Îmbunătățiți aspectul estetic al zâmbetului cu proceduri precum albirea dentară, fațetele dentare și alinierea dinților.
  6. Ortodonția: Corectarea poziției dinților și a mușcăturii este posibilă prin diverse opțiuni, precum bretelele sau aparatele dentare invizibile.

Echipă de Specialiști Experimentați:

Clinica SANEOS se mândrește cu o echipă de medici stomatologi specializați în diverse domenii, cum ar fi implantologia orală, endodonția microscopică și radiologia dentară. Iată câțiva dintre specialiștii noștri:

  • Dr. Adrian Bobeș: Medic stomatolog specializat în implantologie orală.
  • Dr. Monica Bobeș: Medic stomatolog specializat în endodonție microscopică și radiologie dentară.

Contact și Programări:

Adresa clinicii este Calea Dumbrăvii nr. 80, Sibiu. Pentru programări sau informații suplimentare, puteți suna la numerele de telefon 0770620002 și 0369801062 sau să trimiteți un email la contact@saneos.ro. De asemenea, puteți accesa website-ul lor la adresa http://saneos.ro pentru mai multe detalii și informații.

La Clinica SANEOS, satisfacția și încrederea pacienților sunt prioritare, iar echipa este dedicată oferirii de servicii stomatologice de înaltă calitate în Sibiu. Contactați-i astăzi pentru a programa o consultație sau pentru a afla mai multe despre serviciile lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *