Zâmbetul este cartea de vizită a fiecăruia dintre noi, oglinda sănătății orale și a încrederii în sine. În căutarea unei experiențe stomatologice excepționale, DentoArt Galați este partenerul de încredere pentru a vă asigura un zâmbet sănătos și strălucitor pe termen lung.

Calitatea, Cheia unui Tratament Durabil

Ne ghidăm după principiul „Calitatea înseamnă durabilitate”. Cu o echipă de experți stomatologi și tehnologie de ultimă generație, vă garantăm o îngrijire stomatologică de înaltă calitate, menită să vă mențină sănătatea orală pe termen lung.

Diversitatea de Opțiuni în Implanturi Dentare

DentoArt Galați vă oferă o gamă variată de implanturi dentare, potrivite pentru fiecare nevoie. Alegeți dintr-o paletă de opțiuni, cum ar fi Implant INNO, Implant Megagen, Implant Dentium, Implant Straumann și Implant Nobel Care. Astfel, puteți opta pentru soluția ce se potrivește perfect situației dumneavoastră, cu rezultate superioare.

Colaborări de Încredere

Suntem mândri să colaborăm cu parteneri de încredere, precum Straumann, Dentium USA, Cowellmedi, MEGAGEN și Nobel Biocare, pentru a vă oferi cele mai bune materiale și tehnologii din domeniul stomatologiei. Aceste parteneriate ne asigură că fiecare implant și tratament oferit sunt de cea mai înaltă calitate.

Planul Personalizat de Tratament în Implantologie

Înțelegem că fiecare pacient este unic, motiv pentru care oferim planuri personalizate de tratament. Aici sunt incluse etapele esențiale:

  1. Consultatie: Prima etapă este consultarea inițială, unde medicul stomatolog analizează starea dumneavoastră orală și discută opțiunile de tratament.
  2. Investigații Complementare: Radiografia digitală panoramică și tomografia computerizată oferă o imagine detaliată a cavității orale.
  3. Plan de Tratament: Se stabilește un plan personalizat, luând în considerare anamneza, examinarea clinică, investigațiile radiologice, starea actuală a danturii și eventuale analize medicale.
  4. Etapa Terapeutică: Această fază implică igienizare profesională, stabilizarea statusului paradontologic și pregătirea cavității orale pentru intervenția chirurgicală.
  5. Etapa Chirurgicală: Aici se efectuează extracții dentare, inserarea implanturilor, adiții osoase și alte proceduri chirurgicale necesare.
  6. Vindecare și Osteointegrare: Implanturile dentare se integrează în țesutul osos într-un interval de 3-6 luni de la intervenție.
  7. Etapa Protetică: Lucrările finale sunt fixate pe implanturi pentru un zâmbet perfect.
  8. Vizite de Control: Progresul dumneavoastră este monitorizat pentru a vă asigura că sunteți pe deplin mulțumit de rezultate.

Programare Simplă și Rapidă

Programarea la DentoArt Galați este simplă și rapidă. Aveți mai multe opțiuni:

Locație Ușor Accesibilă

Clinica noastră se află în Bloc PS2, pe Bulevardul Siderurgiștilor, numărul 9, Galați 800478. Acestă locație convenabilă și accesibilă vă oferă servicii stomatologice de înaltă calitate într-un mediu confortabil.

La DentoArt Galați, vă asigurăm că sunteți în mâini bune. Cu o echipă dedicată și un plan de tratament personalizat, vă ajutăm să obțineți un zâmbet sănătos și fermecător pe termen lung. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultare și pentru a începe călătoria către un zâmbet impecabil și o sănătate orală excelentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *