Frumusețe Revelată Prin Experiență și Devotament

Atunci când vine vorba de îmbunătățirea aspectului sânilor, Clinica Doctor Luminița Banacu este o alegere de încredere. Cu o carieră strălucitoare în chirurgia plastică, Dr. Luminița Banacu a obținut titlul de medic primar în chirurgia plastică, reconstructivă și microchirurgie în 2004, oferind astfel expertiză de prim rang în acest domeniu.

Proceduri de Ridicare și Mărire a Sânilor

Clinica Doctor Luminița Banacu se specializează în intervenții de ridicare și mărire a sânilor, precum și în alte proceduri specializate, pentru a vă ajuta să obțineți aspectul dorit. Iată cum vă poate ajuta:

Detalii și Date de Contact

Locații:

  1. Centrul de Diagnostic și Tratament Victor Babeș
    • Adresă: Sos. Mihai Bravu nr 281, București
  2. Clinica EstetLaser
    • Adresă: Strada Calusei nr 11, sector 2, București
  3. Clinica Slimart
    • Adresă: Calea Floreasca 91-111, sector 1, București

Pentru Înfrumusețarea și Încrederea ta

Clinica Doctor Luminița Banacu pune accent pe siguranță și satisfacția pacienților săi. Cu o abordare individualizată, Dr. Banacu și echipa sa vă vor ghida prin fiecare etapă a procesului pentru a vă asigura că înțelegeți pe deplin procedurile, beneficiile și riscurile. Cu expertiza sa vastă, puteți avea încredere că veți primi servicii de cea mai înaltă calitate.

Dacă sunteți interesată de oricare dintre procedurile de ridicare sau mărire a sânilor, sau doriți să stabiliți o consultație pentru a discuta opțiunile disponibile, contactați Clinica Doctor Luminița Banacu folosind datele de contact furnizate mai sus. Cu Clinica Doctor Luminița Banacu, transformarea într-o versiune mai sigură și mai încrezătoare în sine a ta este la îndemână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *