Cu o prezenta de peste un deceniu in industria compresoarelor, Cipa Air Compresoare a devenit un nume bine cunoscut pe piata din Romania. Fondata in 2011 si cu sediul in inima Bucurestiului, compania si-a castigat reputatia prin oferirea de compresoare cu surub de inalta calitate si servicii specializate pentru clienti din diverse domenii.

Ofera o Varietate de Produse:

Cipa Air Compresoare se remarca prin diversitatea gamei sale de compresoare cu surub, punand accent pe performanta si fiabilitate. Aceste compresoare sunt disponibile in variante cu injectie de ulei sau oil-free, pentru a satisface cerintele diferite ale pietei. Compania se angajeaza sa ofere produse care asigura eficienta energetica si durabilitatea pe termen lung.

Echipa de Experti Tehnici:

Echipa de specialisti de la Cipa Air Compresoare dispune de o experienta vasta in domeniul compresoarelor cu surub. Acestia ofera consultanta personalizata, asistand clientii in alegerea solutiilor optime pentru nevoile lor specifice. De la selectia si instalarea compresorului pana la servicii de intretinere si reparatii, Cipa Air Compresoare este alaturi de clienti in fiecare pas al procesului.

Date de Contact:

Pentru a intra in legatura cu Cipa Air Compresoare si a afla mai multe despre gama sa de produse si servicii, puteti utiliza urmatoarele date de contact:

Adresa:

Str. Mihai Tudor 1, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
E-mail:

office@cipa-air.ro

Telefon:

0786411999 sau 0786311491

Indiferent de industria dvs. sau de cerintele specifice, Cipa Air Compresoare este partenerul de incredere pentru a va ajuta sa gasiti cele mai bune solutii in ceea ce priveste comprimarea aerului.

Cipa Air Compresoare s-a impus pe piata compresoarelor cu surub din Romania prin produse de inalta calitate, servicii specializate si angajamentul sau de a satisface nevoile clientilor. Cu o echipa de experti tehnici si o gama variata de compresoare performante, Cipa Air Compresoare este alegerea ideala pentru orice afacere care cauta solutii eficiente si fiabile in ceea ce priveste comprimarea aerului. Pentru mai multe informatii sau pentru a solicita o oferta personalizata, nu ezitati sa contactati Cipa Air Compresoare la datele de contact furnizate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *