În industria construcțiilor, impermeabilizarea betonului este esențială pentru asigurarea durabilității structurilor. Compania HYDROISOL a dezvoltat o soluție inovatoare: cimentul hidroizolant pe bază de ciment.

Originea Tehnologiei

Această tehnologie revoluționară s-a născut la Universitatea Tehnică Ural a Academiei Ruse de Științe și se bazează pe un cristal de origine rusă. Acest cristal unic produce un material de impermeabilizare eficient.

Mod de Acțiune

Cimentul hidroizolant HYDROISOL abordează impermeabilizarea în două moduri-cheie:

  1. Umplerea fisurilor capilare: Produsul pătrunde profund în structura betonului, astfel încât să umple fisurile capilare și să elimine punctele de intrare pentru apă.
  2. Cristale insolubile în apă: Cimentul conține cristale care nu reacționează la apă, creând o barieră impenetrabilă împotriva pătrunderii apei în beton.

Integrare în Procesul de Construcție

Un alt avantaj major al cimentului hidroizolant HYDROISOL este capacitatea sa de a fi adăugat în amestecul de beton ca aditiv. Acest lucru permite impermeabilizarea să fie inclusă în procesul de construcție, asigurând protecția inițială a elementelor precum fundații, acoperișuri, terase, parcări, piscine și rezervoare de apă.

Distribuție pe Scară Largă

Compania NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş a obținut recent dreptul de distribuție exclusivă pentru marca HYDROISOL în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu. Acesta și-a asumat angajamentul de a furniza produse de cea mai înaltă calitate și servicii de inginerie de top clienților din aceste regiuni.

Detalii de Contact

Pentru mai multe informații despre cimentul hidroizolant HYDROISOL și produsele conexe, vă rugăm să contactați NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş utilizând următoarele date de contact:

În concluzie, cimentul hidroizolant HYDROISOL reprezintă o soluție inovatoare și durabilă pentru impermeabilizarea betonului în industria construcțiilor, contribuind semnificativ la extinderea duratei de viață a structurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *