Introducere

În inima României, la București, pacienții care caută servicii de chirurgie estetică de înaltă calitate și experiență pot avea încredere în serviciile oferite de Dr. Sorin Parasca. Cu o reputație solidă și o bogată experiență în chirurgia estetică, Dr. Parasca este unul dintre cei mai recunoscuți și respectați chirurgi esteticieni din țară.

Povestea lui Dr. Sorin Parasca

Absolvent al prestigioasei Universități de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Dr. Sorin Parasca și-a construit o carieră impresionantă în domeniul chirurgiei estetice. Cu pasiune și angajament față de pacienții săi, el a devenit un medic primar la Clinica Nordestetica și șef de clinică la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

Un alt aspect important al carierei sale este implicarea sa în pregătirea medicilor rezidenți, contribuind astfel la viitoarea generație de specialiști în chirurgia estetică din România. De asemenea, Dr. Sorin Parasca este membru activ al Asociației Chirurgilor Plastici din țară și al Societății Române de Chirurgie Estetică, ceea ce arată dedicarea sa în a menține cele mai înalte standarde profesionale.

Proceduri Medicale Disponibile

Dr. Parasca oferă o gamă largă de proceduri medicale pentru a ajuta pacienții să-și îndeplinească obiectivele de frumusețe și să-și îmbunătățească încrederea în sine. Aceste proceduri includ:

1. Chirurgia Fetei

2. Chirurgia Sanului

3. Chirurgia Siluetei

4. Alte Intervenții

Prețuri Accesibile

Dr. Sorin Parasca oferă proceduri estetice la prețuri competitive, pentru a face serviciile sale accesibile unui număr cât mai mare de pacienți. Unele dintre prețurile indicative includ:

Contact

Concluzie

Dr. Sorin Parasca este un chirurg estetician cu o reputație excelentă, care oferă o gamă largă de proceduri estetice de înaltă calitate la prețuri competitive. Cu o carieră solidă și implicare în comunitatea medicală, el se bucură de încrederea pacienților din întreaga Românie. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe sigure și profesionale în domeniul chirurgiei estetice, Dr. Parasca este o alegere excelentă în București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *