Introducere

În inima frumoasă a Maramureșului, în Baia Mare, se găsește Centrul Medical Catalina, o alegere de încredere pentru servicii medicale de recuperare de cea mai înaltă calitate. Acest centru oferă o gamă variată de servicii, inclusiv îngrijiri paleative, recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, pentru a răspunde nevoilor diverse ale pacienților.

Îngrijire Specializată pentru Persoanele Vârstnice

Centrul Medical Catalina se angajează în mod deosebit față de îngrijirea persoanelor în vârstă. Cu camere de cazare de excepție, facilități moderne și echipamente special adaptate, centrul asigură un nivel de confort deosebit. Camerele sunt climatizate și mobilate cu atenție, inclusiv paturi reglabile pe toate axele pentru a asigura confortul maxim. De asemenea, pentru a facilita accesul rapid la personalul medical, au fost implementate dispozitive speciale. Fiecare cameră dispune de o baie privată, televizor LCD și acces la servicii medicale de încredere.

Terapii și Tratamente Avansate

Pentru pacienții care necesită terapie de recuperare, medicină fizică sau balneologie, Centrul Medical Catalina este complet echipat cu aparatură ultraperformantă. Aici, terapeuții cu experiență colaborează cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite să-i ajute să-și recapete funcționalitatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

O Ambianță Prietenoasă și Relaxantă

Centrul Medical Catalina nu oferă doar îngrijire medicală de înaltă calitate, ci și o ambianță prietenoasă și relaxantă. Cu spații verzi, alei umbrite și zone de relaxare, pacienții se pot bucura de momente de odihnă și socializare. Aici, aceștia pot juca șah, table, cărți sau asculta muzică, contribuind astfel la menținerea agerimii mentale și la starea generală de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete distincte de servicii medicale pentru a răspunde nevoilor individuale ale pacienților:

  1. Servicii medicale spitalicesti în specialitatea îngrijiri paliative – disponibile într-un număr de până la 40 de paturi, dintre care 25 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  2. Servicii medicale spitalicești pentru recuperare, medicină fizică și balneologie – disponibile într-un număr de 22 de paturi, dintre care 2 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  3. Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare de zi pentru recuperare, medicină fizică și balneologie – cu un număr de 7 paturi, toate asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contactați Centrul Medical Catalina

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de Centrul Medical Catalina sau pentru a face o programare, vă puteți adresa centrului folosind următoarele informații de contact:

Centrul Medical Catalina vă oferă o oportunitate unică de a vă recăpăta sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur, confortabil și profesionist. Aici, experiența și atenția la detalii se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență de recuperare medicală de neegalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *