Atunci când vă confruntați cu pierderea unui membru al familiei sau a unei persoane dragi, Casa Funerară Blaj din București este alături de dumneavoastră pentru a vă oferi servicii funerare complete și sprijin empatic. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, suntem gata să vă ajutăm în această perioadă dificilă.

Oferim O Gamă Variată de Servicii:

Casa Funerară Blaj dispune de o serie de servicii menite să vă ajute să treceți prin aceste momente sensibile. Aceste servicii includ:

  1. Consultanță Specializată: Suntem aici pentru a vă ghida în luarea deciziilor corecte, în funcție de necesitățile și preferințele dumneavoastră.
  2. Înregistrarea decesului: Vă sprijinim în întocmirea documentației necesare pentru înregistrarea decesului conform legilor în vigoare.
  3. Pregătire și Îngrijire Decedat: Echipa noastră de experți se asigură că persoana dragă este pregătită cu grijă și demnitate pentru înmormântare sau incinerare.
  4. Sicrie și Accesorii: Aveți la dispoziție o gamă variată de sicrie și cruci, pentru a alege cele care corespund celei mai bune onorări a persoanei decedate.
  5. Transport și Manipulare: Ne ocupăm de transportul și manipularea decedatului cu atenție și profesionalism.
  6. Asistență Documentară: Vă sprijinim în completarea și depunerea documentelor necesare în acest moment dificil.
  7. Organizare Servicii Religioase: Oferim ajutor în organizarea serviciilor religioase și a momentelor comemorative.

Pachete Funerare Personalizate:

Fiecare familie are cerințe și bugete diferite. De aceea, Casa Funerară Blaj oferă diverse pachete funerare, inclusiv Pachet MINIM, Pachet MEDIU, Pachet RIDICARE SPITAL, Pachet CREMATORIU, Pachet STANDARD și Pachet LUX.

Prețuri Accesibile pentru Sicrie:

Sicriele noastre acoperă o gamă variată de prețuri, începând de la 850RON și ajungând până la 10.000RON, pentru a se potrivi oricărui buget.

Disponibilitate 24/7:

Suntem aici pentru dumneavoastră 24/7, pentru că în momentele de doliu, suportul și ajutorul trebuie să fie disponibile la orice oră.

Cu Casa Funerară Blaj, vă puteți baza pe servicii de încredere și respect pentru a vă ajuta să vă onorați persoana dragă într-un mod demn. Pentru informații suplimentare sau pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice, vă rugăm să ne sunați la 0764 690 865 sau 0766 207 837.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *