Atunci când o familie se confruntă cu pierderea unui membru drag, Casa Funerara Blaj este acolo pentru a oferi sprijinul și serviciile funerare complete necesare în aceste momente dificile. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul serviciilor funerare, Casa Funerara Blaj reprezintă un partener de încredere în organizarea înmormântărilor sau incinerărilor.

Serviciile oferite de Casa Funerara Blaj:

  1. Consultanță Specializată – Echipa de profesioniști vă ghidă și vă ajută să luați cele mai bune decizii în ceea ce privește serviciile funerare.
  2. Constatare de Deces – Casa Funerara Blaj se ocupă de constatarea decesului și de toate aspectele legate de actele necesare.
  3. Îmbălsămare și Toaletare – Asigură îngrijirea adecvată a persoanei decedate, pregătind-o cu respect și demnitate.
  4. Transport Specializat – Furnizează transportul corespunzător al defunctului către locul de înmormântare sau incinerare.
  5. Gestionarea Actelor – Echipa se ocupă de întocmirea și înregistrarea tuturor documentelor necesare înmormântării sau incinerării, respectând reglementările legale.
  6. Sicrie și Cruci de Calitate – Oferă o gamă variată de opțiuni pentru sicrie și cruci, pentru a corespunde preferințelor familiei.
  7. Consiliere pentru Loc de Veci – Casa Funerara Blaj vă sprijină în obținerea unui loc de veci la cimitir, asigurându-se că toate cerințele sunt îndeplinite.
  8. Organizarea Parastasului și Pomană – Furnizează asistență pentru organizarea ceremoniilor religioase și a obiceiurilor tradiționale în memoria persoanei decedate.
  9. Servicii Complete – Casa Funerara Blaj oferă pachete complete de servicii pentru a simplifica procesul de organizare a înmormântării.
  10. Dosar Ajutor de Înmormântare – Asigură că familia dispune de documentația necesară pentru a beneficia de ajutorul de înmormântare.

Situată pe Calea Grivitei 95-97, Sector 1, București, Casa Funerara Blaj este disponibilă 24/7, zi și noapte, pentru a răspunde nevoilor familiei. Pentru a solicita servicii sau pentru a obține informații suplimentare, puteți contacta firma la numerele de telefon 0764 690 865 și 0766 207 837 sau prin e-mail la casafunerarablaj@gmail.com. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial.

În aceste momente dificile, Casa Funerara Blaj oferă profesionalismul și sprijinul necesare pentru a organiza înmormântarea sau incinerarea cu demnitate și respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *