În viața noastră, se întâmplă să traversăm momente dificile și sensibile, cum ar fi pierderea unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat. În astfel de clipe, avem nevoie de sprijin și de servicii funerare complete pentru a ne ajuta să onorăm memoria persoanei dragi într-un mod demn și respectuos. Casa Funerară Blaj, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, se angajează să ofere servicii de înaltă calitate pentru a vă ghida și susține în aceste momente dificile.

Echipă Experimentată și Empatică

Casa Funerară Blaj se remarcă prin experiența sa îndelungată și prin profesionalismul echipei. Cu peste un deceniu de activitate în furnizarea de servicii funerare, aceștia înțeleg cu adevărat nevoile și sensibilitatea clienților în aceste momente delicate. Echipa este dedicată să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, cu empatie și respect.

O Gamă Diversificată de Servicii

Casa Funerară Blaj oferă o gamă completă de servicii funerare pentru a vă ajuta să faceți față tuturor detaliilor în legătură cu înmormântarea. Iată o prezentare a serviciilor disponibile:

 1. Aranjamente Florale: Echipa vă ajută să creați aranjamente florale frumoase și respectuoase pentru a celebra viața persoanei dragi.
 2. Repatriere Decedați din Europa: Dacă este necesar, firma vă poate asista în procesul de repatriere a persoanei decedate din Europa.
 3. Sicrie de Lux: Casa Funerară Blaj oferă o varietate de sicrie, inclusiv opțiuni de lux, pentru a satisface preferințele dvs.
 4. Consultanță de Specialitate: Echipa vă oferă ghidare și consultanță specializată pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii în aceste momente dificile.
 5. Constatare Deces: Casa Funerară Blaj vă ajută cu toate formalitățile legate de constatarea decesului.
 6. Îmbălsămarea și Toaletarea Decedatului: Servicii profesionale de pregătire a persoanei decedate pentru înmormântare.
 7. Impachetarea Decedatului: Cu grijă și respect, echipa se ocupă de impachetarea persoanei decedate.
 8. Cruci și Monumente Funerare: Firma oferă o gamă variată de opțiuni pentru cruci și monumente funerare de calitate.
 9. Transport și Manipulare: Casa Funerară Blaj oferă servicii complete de transport și manipulare a decedatului.
 10. Organizare Parastas/Pomana: Echipa vă ajută să organizați parastasul sau pomana pentru a comemora persoana dragă într-un mod adecvat.
 11. Intocmirea Dosarului pentru Înmormântare: Vă sprijină în întocmirea dosarului necesar pentru înmormântare.

Opțiuni pentru Toate Preferințele

Casa Funerară Blaj oferă patru pachete distincte pentru a satisface diversele nevoi:

 1. Pachet Minim: O opțiune simplă și esențială pentru servicii funerare de bază.
 2. Pachet Mediu: O soluție mai completă pentru servicii funerare variate.
 3. Pachet Ridicare Spital: Pentru situațiile în care decesul a survenit în spital.
 4. Pachet Crematoriu: Ideal pentru cei care doresc incinerarea.
 5. Pachet Standard: O opțiune mai complexă pentru servicii funerare tradiționale.
 6. Pachet Lux: Pentru cei care caută servicii funerare de cea mai înaltă calitate și opțiuni de lux.

Servicii Disponibile 24/7

Casa Funerară Blaj înțelege că astfel de situații pot apărea oricând, de aceea oferă servicii non-stop pentru a vă ajuta în momentele dificile, indiferent de zi sau oră.

Date de Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita servicii, vă puteți conecta cu Casa Funerară Blaj la următoarele numere de telefon: 0764690865 și 0766207837. De asemenea, puteți accesa site-ul web al companiei la casafunerarablaj.ro pentru a obține detalii suplimentare.

În momentele dificile, Casa Funerară Blaj este aici pentru a vă oferi servicii funerare complete, cu compasiune și empatie, garantând că veți putea onora memoria persoanei dragi într-un mod adecvat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *