In momentele dificile cand ne confruntam cu pierderea unei persoane dragi, este esential sa avem un partener de incredere care sa ne ofere servicii funerare complete, ajutandu-ne sa trecem prin aceste momente cu compasiune si profesionalism. Casa Funerara Blaj, cu peste 10 ani de experienta in acest domeniu, se angajeaza sa fie alaturi de familiile indurerate, oferindu-le sprijinul necesar pentru organizarea inmormantarii sau incinerarii in conformitate cu dorintele si traditiile lor.

O Gama Variata de Servicii

Casa Funerara Blaj ofera o gama completa de servicii funerare pentru a va ajuta in fiecare etapa a procesului. Iata o scurta prezentare a serviciilor disponibile:

Consultanta Specializata: Echipa de experti de la Casa Funerara Blaj va sta la dispozitie pentru a va ghida si a va oferi sfaturi in alegerea celor mai potrivite servicii si produse funerare pentru nevoile si preferintele dvs.
Constatare a Decesului: Serviciul de constatare a decesului este esential pentru inceperea procesului de inmormantare sau incinerare. Echipa lor va va ajuta sa obtineti toate documentele necesare.
Imbalsamare, Toaletare Decedat, Impachetare Decedat: Aceste servicii asigura pregatirea decedatului pentru inmormantare sau incinerare, oferind o prezentare adecvata si ingrijire respectuoasa.
Acte Necesare Inhumarii/Incinerarii: Casa Funerara Blaj va va ghida prin intregul proces de obtinere a documentelor necesare pentru inmormantare sau incinerare.
Sicrie si Cruci: Alegeti dintr-o gama variata de sicrie si cruci pentru a gasi produsele potrivite pentru persoana draga.
Transport si Manipulare: Asigurati-va ca decedatul este transportat in conditii sigure si respectuoase.
Consiliere pentru Obtinerea unui Loc de Veci: Echipa de la Casa Funerara Blaj va va ajuta sa gasiti si sa obtineti un loc de veci in cimitirul dorit.
Organizare Parastas si Pomana: Oferiti un omagiu adecvat persoanei decedate prin organizarea unui parastas si a unei pomana traditionale.
Intocmire Dosar pentru Ajutor de Inmormantare: Daca sunteti eligibil pentru ajutor de inmormantare, Casa Funerara Blaj va va ajuta sa completati dosarul necesar.
Servicii Conexe: Firma ofera, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi catafalcul, capacul frigorific si organizarea procesiunilor funerare cu un cor bisericesc.

Pachete Funerare Disponibile

Casa Funerara Blaj pune la dispozitie o varietate de pachete funerare pentru a se potrivi nevoilor si bugetului fiecarui client. Aceste pachete includ:

Pachet MINIM
Pachet MEDIU
Pachet RIDICARE SPITAL
Pachet CREMATORIU
Pachet STANDARD
Pachet LUX

Aceasta diversitate de optiuni va ofera posibilitatea de a alege pachetul care corespunde cel mai bine nevoilor si preferintelor dvs. financiare.

Sicrie de Calitate la Preturi Accesibile

Sicriele oferite de Casa Funerara Blaj sunt echipate complet si au preturi variate, astfel incat sa puteti gasi produsul potrivit pentru bugetul dvs. Sicriele sunt disponibile incepand de la 850RON, ajungand pana la 10.000RON, asigurand o gama variata de optiuni pentru a satisface diferite preferinte si cerinte.

Date de Contact

Adresa: Calea Grivitei 95-97, Sector 1, Bucuresti
Numere de Telefon: 0764 690 865 / 0766 207 837
Disponibilitate 24/7

Casa Funerara Blaj este intotdeauna la dispozitia dvs., oferind servicii profesionale si umane pentru a va ajuta sa treceti prin momentele dificile asociate decesului unei persoane dragi. Cu o experienta vasta de peste 10 ani si o gama variata de servicii si pachete funerare, aceasta firma se angajeaza sa ofere sprijin si respect in toate etapele procesului funerar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *